nexciek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Miałem reinstall systemu, spróbowałem odpalic stary przykład z Xtreme i nic: "Unexpected error..." Pozniej sprobowalem odpalic aplikacje (już gotowe, ktore kiedys dzialaly swietnie) i dalej błąd. Wie ktos co mozna z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 A jaką masz wersję GM??Bo Xtreme Był chyba na GM5.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tak - zainstaluj Direct X w wersji przynajmniej 8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexciek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mam gm'a 5.3A i direct 9.0c wiec to nie przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi