Paqoo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam! Z okazji, że z moją ekipą fanatyków wybieram się do Lublina na konwent fantasy - Falkon, postanowiłem napisać tego posta. Pytanie jest następujące: kto się wybiera, z kim i na ile? Możemy przecież się tam spotkać i trochę poświrować! Kto jest za? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Lublin, Lublin... Chyba nawet wiem, gdzie to jest. Możliwe, że się wybiorę (i wezmę ze sobą coś od Grzędowicza, żeby mi się facet podpisał ;o). Lecz jest to jeszcze odległa sfera mglistych planów, więc nic nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Przecież to już w piątek. Ja odliczałem 2 miesiące :D Piszcie, może się poznamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi