Indrycho Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Siemka, znajdzie się jakaś osoba która może i potrafi narysować kilka pojazdów w stylu tych z przykładu "Ślady opon" autorstwa Pietera (któremu nie chce się takowych narysować <_< ), jeśli tak to bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie możesz sobie użyć ripów z przestarzałych części GTA po czym sobie odpowiednio przeskalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ale mu chodzi o ten styl.Samochody z gta wcale nie przypominają przykładowego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 link do strony z autami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Cuś w tym stylu?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Tak, coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie wiem, czy będzie pasowało. Nie jestem master w pixel arcie, ale łap coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 nom wychodzą wam całkiem niezłe, ale na obrazku jest jeep, a nie czołg czy jakiś inny transporter opancerzony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Mi jednak jeepa nie przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no widzisz, a powinien ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 też coś wyskrobałem :P samochodzik.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jeszcze coś innego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 nie żeby coś , ale to przypomina szybciej chip do komputera a nie samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 loozik - napisałem, że nie jestem pro w pixel arcie. Spróbuję poprawić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja takie coś nabazgrałem: Mam nadzieję że się spodoba :) EDIT: Trochę za duże :D Ale sobie chyba zmniejszysz :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Oto mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Trzymaj: Tylko chyba nie ten styl :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jemu chodziło o jeepa raczej. Dorzycam jeszcze drugą wersję mojego autka + wersję z AA: bez AA z AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Thobby i BartekGMClan żeście się namęczyli, gdybym potrzebował czegoś takiego to sam bym to narysował. RaV Royal mi potrzebne są takie bardziej jeepy, a nie jakieś pełzacze gąsienicowe, albo jak to określił Fire mark chipy do kompa. Sirluki, nawet fajna wyścigówka, ale pixelartowego jeepa to jakoś nie przypomina :P. ZeroXbot, jesteś genialny właśnie o to mi chodziło, mógłbyś mi narysować jeszcze kilka innych jeepów? i w różnych kolorach. ED: acha i ładniejsza jest ta pierwsza wersja: Oto mój: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ależ oczywiście już się biorę do roboty. Możesz mi podać parę szczegółów (kolory, dodatki itp.)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 w zasadzie najważniejsze jest aby kontury (nie licząc opon) były proste, tak jak w orygianle i twojej pierwszej pracy, auto może być trochę krótsze lub dłuższe ale o prostych konturach (czyli, że bez jakiś zaokrągleń), jeśli możesz to każde auto zrób w kilku kolorach, najlepiej czerwonym, zielonym, białym, niebieskim i żółtym jednak o przyciemnionej barwie tak jak to zrobiłeś i tak jak było to w oryginale i to chyba wszystkie wymagania ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Oto efekty mojej pracy (jeszcze Ci dorobię jeden wzór,ale jak będę miał czas): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 To trzymaj jeepa: Wybierz sobie który rozmiar :P Dopiero jak zrobiłem przeczytałem, że chcesz, żeby były proste kontury :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Sirluki ja chce pixelart a nie rzeczywistość, spójrz na auto pokazane w temacie i na które przed chwilą narysował ZeroXbot :) ED: ZeroXbot mógłbyś mi narysować jeszcze inne jeepy, tylko żeby było widać między nimi różnicę na pierwszy rzut oka ;)- żeby były inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi