Marmot Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam. Mam taki problem. Otóż wyskoczył mi bluescreen z komunikatem, że jakiś tam plik wywołał coś nieprawidłowego i zrzuca pamięć fizyczną na dysk teraz. Wszystko pięknie, tylko po restarcie kompa, na dysku zostało mi jedynie 300MB wolnego miejsca (a miałem jakieś 1,5GB wolne przed tym komunikatem). Ktoś może wie, gdzie Windows zrzuca zawartość pamięci fizycznej? Bo zawaliło mi to spory kawał dysku, a nie mam go zbyt sporego, więc wolałbym odzyskać to miejsce. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Zobacz pliki *.tmp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ale niby które? Taka odpowiedź to mnie nie satysfakcjonuje, bo plików .tmp to jest w Windowsie od cholery i trochę, a nie mam pojęcia, które mogę kasować spokojnie, a które nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 moj komputer (ppm) własciwosci->zaawansowane->uruchamianie i odzyskiwanie->zapisywanie info o debugowaniu ustaw brak". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 %windir%\*.dmp (memory.dmp?) na xp-ku o ile dobrze pamiętam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Snake <33333 . O to mi chodziło :D . Dzięki, temat zamykam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi