Mateuuuusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Cześć, jestem nowy i mam problem. Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie, które brzmi: Jak zrobić takie coś, żeby gra się nie wyłączała po naciśnięciu klawisza ESCAPE. Za pomoc dziękuję! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dajesz Global Game Settings i w zakładce other odznaczasz escape. Dla jasności: Let <Esc> end the game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Kliknij dwa razy w "Global Game Settings" na polu zasobów, ostatnie. Zakładka "Other" i odznacz "Let <Esc> end the game" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuuuusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 I jeszcze mam jedno pytanie, bo nie będę zakładał nowego tematu. Co mam zrobić, żeby obrazek się przesuwał ze mną na mapie tylko nie w 3d tylko w 2d np. tak jak w pierwszych GTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jaki niby obrazek? q_q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuuuusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Na przykład z ilością naboi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 A. No to musisz przypisać obrazkowi pozycję x i y gracza + offsety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuuuusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Sory, ale nie zrozumiałem. Mógłbyś w inny sposób to wytłumaczyć? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi