Pieter Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Podawajcie tu swoje adresy i wiek by ułatwić pedofilom prace! temat czysto sarkastyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Uważajcie, Pieter szuka ofiar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Mam 16 lat. Jestem seksowny. Polują na mnie. Mieszkam na ulicy św. Pietera w Warszawie. Na Marraca też polują >: ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Rozumiem, że ta niewiasta na awatarze Pietera dała się zgwałcić? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 dała dała, a teraz pokazuje wam palec bo wam nie da! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Fajny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ić stond bo ciem tuxman zgwauci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 na prawdę fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 wiem że fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a który chce mnie? ^^ lubie ostre rzeczy, szukam chłopców poniżej 20 lat LOL ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Szukam dziada w wieku powyżej 90 lat. Jest tu jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 dziadekkleofas : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nie jemu chodzi o mnie :wheelchair: a tak przy okazji, Pieter był byś w stanie zrobić mi kilka autek takich jak w przykładzie "ślady opon" ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jestem 16 letnim ładnym chłopcem :) Lubię różne ciekawe zabawy :) Zrobię wszystko co zapragniesz. Oferuję dojazd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jestem 16 letnim ładnym chłopcem :) Lubię różne ciekawe zabawy :) Zrobię wszystko co zapragniesz. Oferuję dojazd :) Bill (Gates) :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 17:29:46 *** moze flircik?;d 17:30:09 dzapsu (dzapsu@tlen.pl) taki malutki. ._. (...) 17:30:55 *** grzeczna dziewczynka jestes czy nie?;d 17:31:41 dzapsu (dzapsu@tlen.pl) bardzo grzeczna ._. 17:35:42 *** jaka bielizne?;d 17:35:53 dzapsu (dzapsu@tlen.pl) nie noszę (...) 17:38:40 *** jak kusisz facta? 17:39:15 dzapsu (dzapsu@tlen.pl) lubię się ocierać o nieznajomych w zatłoczonym metrze (...) 17:42:25 dzapsu (dzapsu@tlen.pl) Wspominałem już, że jestem facetem? I się mój pedofil obraził lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moderatorzy chociaż nie są tacy "sztywni". Spamowisko. Zamykam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ludzie, skąd Wy bierzecie takie tematy? O.o Jak dla mnie ten temat jest nieco bardziej niż niesmaczny - nie należy sobie żartować z gwałtu. Zamykam bo ten temat całkowicie nie ma sensu. Za późno >:) Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tym bardziej uważam, że nie ma sensu temat "daj się znaleźć". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi