szpaq99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jak zrobić roślinkę w stylu mario ta co wysuwa się z rur , chyba wiecie o co chodzi proszę pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nie do końca. co ona ma robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wysuwać się z rury. Zrób po prostu taką animację i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Marek.S Ta różyczka ma się wysuwać z rury bo jak zrobię jak Tymon to wtedy jak dotknę rury też zginę a to ma się wysuwać obiekt różyczka z obiektu rura (czy już wiecie o co mi chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A może by tak zrobił zmienną która by odpowiadała za to czy roślinka jest czy jej nie ma i przy kolizji sprawdzać jej wartość? Marek zaraz przyleci z przykładem. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 JA Jestem początkujących nie znam sięna zmiennych itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Albo po prostu zrób tak >> :krider: << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ehm, w sumie zmienna to taki pojemnik na brudną bieliznę. Trzymasz w nim jaki tylko chcesz syf i możesz sprawdzić jaki, zmienić go, dorzucić nowy albo uprać bieliznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Albo po prostu zrób tak >> krider.gif << olololo takie coś na path'ach x_X Idź pan stąd. Path'ów sie używa do innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wiem ale zawsze coś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 skorzystałem z pomocy kosmitaka i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi