Radio14 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam. Potrzebuje grafiki krzaków i stogu siana w rzucie od góry.Rozmiar 32x32. Z góry dzięks :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ty potrzebujesz jakies krzaczki ... jest ich duzo na forum nawet nie uzytych a ja potrzebuje potworow i ludzi a tylko zasmiecasz to forum ... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 O stóg siana to nawet jest humorystyczne zapytanie pod przyklejonym tematem. Może tam ci zrobią. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mi chodzi o takie bardziej "realistyczne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 idź z tym do copoconaco PS. Nie wiem czy nazwę dobrze wymieniłem więc sorry za to użytkownika tej nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a myslisz ze copoconaco mu tak odrazu zrobi ? (buehehehe) ps. sliczne krzaczki "Take" ... moze cos wyskrobie xd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Dzięki Tsukuru. Potrzebuje jeszcze jakiś kwiatków od góry rozmiar 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 W edicie dam ... podoba sie krzew ? moze zrobie grafike do gry jak zobaczylbym fabule i wgl .. jak chcesz to napisz na gg . :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tsukuru mogły być krzaczki bardziej realistyczne, ale lepsze to niż nic :thumbsup: Bo w grafice jestem bardzo cienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 a copoconaco juz zrobil, bowiem ma szklana kule w ktorej widzi wszystko... http://www.gmclan.org/up3255_4_drzewka2.html http://www.gmclan.org/up3255_4_drzewka.html garfiki sa duze wiec nalezy je samemu przeskalowac do odpowiedniego rozmiaru(opcja strech w edycji gamemakerem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tsukuru zrobiłeś te kwiatki? Bo bardzo mi potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi