Exigo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ostatnio dręczyło mnie pytanie... Czemu w grach Top Down nie spotkałem się z płaszczem przy postaci?... Więc oto zrobiłem. Przykład nie jest dla początkujących, ale co za problem skopiować kod? :P Niezbędne informacje są w info. Tu link: https://gmclan.org/up3290_4_PLASZCZ_exampleGM7_by_KubaGM.html Hm... co tu jeszcze dodać... Chyba nic. Teraz możecie sobie po plagiatować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dajno GM6 plox :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nie mam GM6.. :/ Ktoś musi mnie wyręczyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nawet, nawet. Ale Psichix tez dawał kiedyś chyba przykład płaszczu, albo flagi ( ? ) nie trzeba mówić gdzie był lepszy efekt. Ten taki na 3+ / 4-, dam 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Macie: Płaszcze example by Kuba GM https://gmclan.org/up3174.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 O fu... Dość dziwne rozwiązanie... taaak... 3/5 Kod powiedzmy że możę być... początkującym się może przydać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Fajny przykład może wykorzystam w moim Rpg, 5/5. Tylko ta pelerynka jakby leciała tak dziwnie za tym bohaterem. PS. Chyba jednak nie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi