Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witajcie, otóż mam już ######sty powód, dla którego mam używać firefoxa zamiast za przeproszeniem innych gówien. Otóż, przy każdej innej przeglądarce niż FF wyskakuje mi taki błąd: Chciałbym możliwie jak najszybciej to usunąć. gdyż nie mogę nawet przeglądać rzeczy na steamie. Pozdrawiam i liczę na szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Może wywal tego JAGUAR3000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 U mnie też Firefox blokuje inne przeglądarki - wywal go i problem ustanie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A mi Firefox nie blokuje innych przeglądarek ;x . To coś wy macie zwalone na kompach. Moim zdaniem, to wina tego JAGUAR3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 JAGUAR3000 - WTF ? Ja zwalone kompa ? Quad Q6600, Geforce 8800 GTS, 4 GB ramy, dysk 500GB SATA 2 :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Może to "JAGUAR3000" to jakiś trefny software? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie mam pojęcia, chcę żeby operka mi działała, bo na FF nie mogę grać na kurniku, ani oglądać nie których filmów, bo wywala mi, że muszę Windows Media Player zainstalować, tymczasem ja kam od początku tego wiindowsa zainstalowace0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jaguar3000 moim zdaniem to trefny antywirus, który pobiera tak naprawdę trojany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zobacz w DODAJ USUŃ PROGRAMY, czy nie ma tam przypadkiem jakiegoś JAGUAR3000. Z tego co wyczytałem w sieci, to jest to program, który robi lokalne cache, z którego mogą korzystać przeglądarki by szybciej ładować strony (coś w stylu cache na serwerach proxy) i moim zdaniem to jest przyczyną złego działania. Zlokalizuj to i wywal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie mogę tego syfu zlokalizować - Sprawdzę zaraz sposób Ludzixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobra, sory, że double post ale macie rozwiązanie : IE -> narzędzia -> opcje internetowe -> połączenia -> ustawienia sieci lan Miałem ustawione koreańskie IP wraz z portem, wyłączyłem to (Zmieniałem, bo musiałem zupdatować Ragnaroka ^_^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi