sfinkss Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Jakie polecacie głośniki do 50zł? Zależy mi na dobrej głośności maxymalnej i nie charczało; ) narazie znalazłem te: ego gear 3nity co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 za 50 zł to możesz najwyżej pół wagona fajek kupić. Serio do tej ceny nic porządnego nie kupisz. Przykro mi. 80 zł już masz 2 tuby do kompa z logitecha z bassami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ja polecam nazbierać 200 zł i kupić Logitech X-530. Posiadam, dźwięk jest tak głośny, że ci wystarczy, i jeszcze będziesz płakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ostatnio testowałem Logitecha Z-5500 - mile zaskoczony :) Stąd taka cena. :P Tak jak piszą przedmówcy już lepiej dołożyć trochę i kupić coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja jednak zaproponuję porządne słuchawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ale w słuchawkach nie uzyskasz dźwięku przestrzennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zależy w jakich. Chociażby Zalman ZM-RS6F ma dźwięk 5.1, a puszczono je do sprzedaży już w 2003 roku. Słuchawki 5.1 są już od dawna, aczkolwiek jak dla mnie, zwyczajne słuchawki 2 głośnikowe wystarczają. Jak masz włączony w grze EAX, to masz takie samo wrażenie przestrzenności na słuchawkach 2.0, jak na głośnikach 5.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jakie polecacie głośniki do 50złTo są takie ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ano, są. Takie z Tesco chociażby za 25zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobre głośniki do 50zl?Oksymoron. Słabe słuchawki > jakiekolwiek głośniki. Serio, zbierz te parę stów i kup porządne słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja swoje słuchawki SteelSeries 3H kupiłem za jakieś 120zł i jestem bardzo zadowolony z zakupu - porządny dźwięk, tylko nieco badziewny mikrofon, ale to się da przeboleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @UP: Stellseries, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee. (Chyba każdy wie co mam na myśli, a słuchawki można kupić już o 40 zlotych mniej :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobre głośniki do 50zl? Dobrych nie znajdziesz, tym bardziej głośnych;/ Minimum to 80 - 100 zł. Moje poprzednie głośniki miałem za taką cenę (jakieś media-tech SAXO 2.1) Jednak zbierz sobie więcej i kup przykładowo Creative Inspire T6100. Ja tak zrobiłem, i jestem zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 to co w Was kocham, "dołóż i kup lepsze" ^^ nie chce jakiś dużych pudeł, wysokie to mogę być max. 20cm, większe mi się nie zmieszczą. więc może lepiej poproszę kogoś o wyrażenie swego zdania na temat tego: http://img391.imageshack.us/my.php?image=egogy4.jpg (wybaczcie, ale lampa się "obłyskła" ;p możecie wejść też na tą stronę www.telestar.com.pl ja sam Wam nie podaje linka dokładnie do tego sprzętu, bo mi w ogóle ta strona się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dołóż trochę i kup te http://www.djshop.pl/dj/sklep/Blue_Sky/294...roDesk-5.1.html :( Używają takich w studiach nagraniowych ;p Są małe a jak dają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 a coś z tego? http://img380.imageshack.us/my.php?image=gosnikizj9.jpg to wg Ciebie jest trochę?! Cena: 12099 zl brutto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No trochę dużo ;p Zapytam się brata on robi już parę lat muzykę, trochę się zna więc zaraz Ci powiem które wybrał. EDIT: Powiedział że te przedostatnie od lewej strony są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 czyli te w drewnie? jakieś argumenty?; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Sfinkss, napiszę inaczej niż poprzednicy. Jeżeli masz wydać 50zł na głośniki, to radzę już nic nie kupować. Przynajmniej zaoszczędzisz pieniądze na coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi