Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Grupy :P ? Aktualnie jest 11 chętnych (swoją drogą to dość dużo...). I jak ja mam tu grupy zrobić :D ? Ewentualnie będę mógł zrobić pseudo-eliminacje - czyli losuje jakieś 3 osoby z mojej tabelki, powiedzmy gumex, Kamilek, Dawidds, i mamy pod-mecz o ich "miejsce" Czyli: gumex vs BartekGMC Kamilek vs Driger Pieter vs Dawidds I wtedy zwycięzcy tych 3 meczy wchodzą na odpowiednie "miejsca". A nie fer jest w ty, to, że w takim wypadku np. pasterz aby wygrać musi zwyciężyć 3 mecze, zaś np. gumex 4. Wiecie, o co mi chodzi :P Ale mimo wszystko, to chyba będzie najlepsze wyjście. Jako "organizator" poświęcę się, i mogę być jedną z osób, które zagrają 1 mecz więcej (chyba, że jest ktoś chętny na to miejsce). A pozostałe 2 wylosować, czy same się zgłoszą :P ? (zgłaszają się te osoby, co są na tabelce) Edit: O, jeszcze jedna =D Dobra, kij, zaraz wylosuje tych 3 pechowców :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Grupa A:Pieter Driger BartekGMClan Grupa B:Dawidss Flaque Kamilek Grupa C:gumex Webzir Fallord Grupa D: japanstache ? ? Z grupy przechodzi po jedna osoba Przykład: Pieter vs Driger Driger vs BartekGMClan Pieter vs BartekGMClan Za zwycięstwo każdy ma 3pkt Załóżmy że: Pieter wygrał 2 mecze- ma 6 pkt i przechodzi Załóżmy że: Pieter i Driger mają po jednym zwycięstwie- dogrywka Lider Grupy A zmierzy się z liderem Grupy C, a lider Grupy B z liderem z D. Takie se wymyśliłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Hmmm... wiesz, dobre :P Nie zauważyłem, że 12 się ładnie przez 4 dzieli =D Zaraz losuje osoby, i dodaje kolejną tabelkę (:D), tym razem z samym półfinałem, finałem, no i z meczem o 3. miejsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 OK! A kiedy te mistrzostwa? Bo nie dosłyszałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Kiedy kto będzie miał czas. Oczywiście z umiarem, nie będziemy na jeden mecz czekać kilka dni... Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja chcę być z Japciem w grupie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A JA NIE CHCĘ FLACZKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A ja się nie wylogowałem po zakończeniu gry i moje konto (starhedgehog) utkwiło jako "niedostępne i online" .Jak można temu zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A ja mam superglanci pomysł- możemy obstawiać mecze xD Za dobrze obstawiony mecz dostaje się 2pkt Kto obstawi jak zdobędzie jak najwięcej punktów (obstawiać będziemy tylko podczas mistrzostw) temu usuwają się wszystkie warny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Po co, niech najlepiej dostanie admina na onecie. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jesli Japanstache lub BartekGMC chca teraz grac, to jestem jako gosc71. Zarejestrowac sie nie moge, niestety poczta odmawia posluszenstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Chętnie pyknął bym z kim przekroju flaque lub lepszy :P, aktualnie jestem tam gdzie flaczuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Gumex, chętny na grę ? Ja już się loguje. Nick - Fallord of koz. EDIT: ekhem, gumex ja ciągle czekam w pokoju GMClanowy turniej - mój nick Fallord - więc jak możesz to rusz pupę i wchodź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ej- mam takiego pomysła Wpisujcie swoje nicki bo niewiadomo kto jest kto Ja to Szczaksa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ej- mam takiego pomysła Wpisujcie swoje nicki bo niewiadomo kto jest kto Ja to Szczaksa xD Ja mam problem z poczta. Tak wiec sie nie zarejestruje. Zalozylem gre "driger" to czekam tam na Ciebie jak masz czas. Ja to gosc71 w tym momencie. Albo Ty zaloz gre czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 A ja flaczuś. Nie grajcie z gumeksem bo gość nie robi nic tylko włazi do swojej bramki i cieszy.;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jak to nic to moja taktyka, a że przegrywasz to już inna sprawa :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 I. Driger 0 - 3 BartekGMClan II. Driger 1 - 3 BartekGMClan Driger 1 - 6 BartekGMClan hehe, nie poszlo mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Wymiatam xD Chodz grac jescze raz driger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 2. A więc remis z Gumixem. Co w takiej sytuacji robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Uff jaka zacięta walka była o ostatni gol: gumex 1:3 Fallord Fallord 1:3 gumex Czyli remis 6:6 E: Fallord szybszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja się zgłaszam jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Harv, schowaj się - przegrana 3:1 ze mną =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No i co, Tymon mi bota napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Harv: No niestety, ale trochę z późno ;/ Już wszystko ładnie uzgodnione, a nawet kilka meczy już się odbyło. Nie wciśnie się Ciebie nigdzie na siłę :P A co do tematu: dodałem jakiś "wygląd" pierwszego postu - widać, które mecze już się odbyły, no i punktacja jest :P Nobody, Pieter, gdzie jesteście :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mam pytanie co będzie jak 2 osoby w grupie będą miały po tyle samo pkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mnie też to ciekawi =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dogrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi