Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No to gramy, ale z dodatkiem Yuri's Revenge. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ostatnio przegrałem z Ranmą. Nie? :) Mógłbym się dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja moge w cos zagrac ale musicie mi to cos udostepnic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jak odkopie w plytach RA2+dodatek, to moge zagrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No to gramy, ale z dodatkiem Yuri's Revenge. ;) Cholercia, teraz muszę ukraść jeszcze dodatek =\. Nie wiem tylko jak ja to zainstaluje do zipowanej wersji :jezor:. Nie możemy grać bez dodatku? ;3 Będzie prościej dla mnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Też bym może zagrał, ale podobnie - muszę znaleźć. Tak przy okazji, jest ktoś chętny pograć w GTA : SA przez sieć? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tak, dodatek być musi, bo bez niego ruskie są za silne, a ja gram aliantami. A w dodatku armia Yuri'ego jest przesadzona. Ale ja lubie wyzwania i być w tej gorszej pozycji. :P Ale wy macie problemy, jakbyśta torrent'a nie znali. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ranma, ja już jestem gotowy na zbieranie bęcków. :) Oczywiście jak masz chwilę wolnego. =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jakbyście nie mogli w RA1, tylko je mam xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tak, dodatek być musi, bo bez niego ruskie są za silne, a ja gram aliantami. A w dodatku armia Yuri'ego jest przesadzona. Ale ja lubie wyzwania i być w tej gorszej pozycji. :P Ale wy macie problemy, jakbyśta torrent'a nie znali. ;) W 10 minut można stworzyć ponad stuosobową armię Conscriptów. :P Dlatego też wolałbym czystego RA ;). Ale, ok. Jutro zacznę piracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jakbyście nie mogli w RA1, tylko je mam xd . jak rozwiarzesz moj problem to bede mogl zagrac :> Alianci w RA2 sa przesadzeni... budujesz armie GI potem je rozkladasz i ci zniszcza wszystko po drodze... Allies posiadaja jeszce odkrycie mapy, mirage, prishmy,itd to tak samo jak USA jest najlepsza w Generalas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ale wy macie problemy, jakbyśta torrent'a nie znali. ;) No niestety ja nie moge sciagac z torrenta bo misiaczki mnie namierza i zgarna mi kompa a do tego zaplace kare w wysokosci 30.000 zl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No niestety ja nie moge sciagac z torrenta bo misiaczki mnie namierza i zgarna mi kompa a do tego zaplace kare w wysokosci 30.000 zl :) Buehehe, to stara gra, nie przyczepią się. Po za tym zwykle namierzają jak nie ściągasz a udostępniasz pliki nielegane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja tam wole nie ryzykowac xD Juz paru kumpli sprzatneli... Zreszta windows tez jest stary a za niego dostaniesz 10 tys ;) EDYTA: poleca http://www.instalki.pl/gry/download/ ... Wiekszosc gier to full wersje (GTA1, GTA2 itp.) Znajdzmy jakas gre, sciagnijmy ja i zagrajmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Alianci w RA2 sa przesadzeni... budujesz armie GI potem je rozkladasz i ci zniszcza wszystko po drodze... Allies posiadaja jeszce odkrycie mapy, mirage, prishmy,itdTaaa... I wystarczy, że ktoś gra Yurim by specjalną mocą zamienić całą bandę we własnych Brutali. Takie coś może się skończyć rychłą przegraną Allies. Poza tym jak ja grałem z bratem, owszem bez dodatku się to w niektórych planszach sprawdzało, ale potem to już kicha. Trochę tych snajperów pododawali i wyżynanie w pień stało się łatwe. A najgorsze jest nękanie ruskimi helikopterami z rozkładaną artylerią. RA2 jest w dodatku znacznie bardziej zbalansowane niż RA1, w którym wiadomo, że ruskie są najlepsze i na lądzie i w powietrzu. Alianci mieli jeszcze jako taką szansę na wodzie, ale w dodatku do RA1 ruskom dodano łodzie podwodne strzelające rakietami znad wody i w tym momencie ruskie panują na każdym rodzaju terytorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wszystko zalezy od strategi drugiego gracza ale tak czy siak wg mnie w RA2 to alianci sa najlepszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie. Bez dodatku ruscy są najlepsi, a w dodatku yuri. Bez dodatku wygrywają rosjanie, ponieważ przeważają w powietrzu sterowcami (i na lądzie trochę), które mają bardzo dużo energii. Alianci mogą się bronić tylko wyrzutniami rakiet oraz pojazdami z wyrzutniami rakiet w bazie. Wystarczy parę sterowców i po grze. Rosjanie natomiast mają bazookowców, flaki mobilne i flaki działka - strzał trafia od razu, a nie tak jak rakieta leci, więc samoloty aliantów strąca się bardzo szybko. A kupka GI to się tylko na obronę tudzież blokadę przesmyku nadaje. Poza tym te najlepsze czołgi (mammoth?) u ruskich dominują. Natomiast w dodatką doszli GI z bazookami oraz mobilne fortece, co pozwala się już skutecznie obronić przed sterowcami i kontrować sterowce. Odnoszę wrażenie, że w dodatku alianci z tych gorszych stali się troszkę lepszymi od rosjan, ale różnica i tak jest mniejsza niż w stosunku do armii yuri. Oni nie mają silnych jednostek, ale siłą ich jest psychologia i przejmowanie jednostek wroga. Nie ma nic bardziej wkurzającego niż przejęcie paru fortec napchanych doborowymi jednostkami o stopniu weterana. Wtedy zamiast silnego ataku otrzymujemy mocną kontrę złożoną z własnych jednostek. :) btw. signap, w linku z opisem i konfiguracją RA1 jest poniżej faq, poczytaj te pytania i odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja chętnie pogram w Red Alert 1 bez dodatku , chyba że ktoś mi uploudnie z dodatkiem :D .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja to już nawet nie mam fullra. Czy w opcjach RA1 można wybrać kartę sieciową czy nie bardzo? ps. Znalazłem na rapidzie ra2+yuri+patch 1.01 = 250MB. Przepakuję i dam linka niedługo, bo wersja którą mam zajmuje 200MB więcej. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigra Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 chcialbym sie przylaczyc do klanu red alert:P ale niewiem gdzie wiec pisze tutaj i plz pokazcie gdzie moge scignąc Red Alert 1 ale Red alert2 i dodatek tez mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi