Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ha! A ZAiKS macie?! Udowodnij nam że puszczamy muzyke objętą licecjami danymy przez zaiks :sp_ike: - a co jezeli to wszystko co leci jest na creative commons? ;pppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Właśnie! Globi szatanie, kiedy kamrat kończy? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 <Marrac> TUXMAN OMG <Marrac> Ale muzyka niczego sobie, jak metal leci to jest spox smile.gif <kamrat> hm. <kamrat> tuxman t <kamrat> o <kamrat> metal <kamrat> ma dlugie wlosy i glany <kamrat> do kolan tuksman ;=/ 7 słuchaczy omgmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Właśnie! Globi szatanie, kiedy kamrat kończy? ;[ Spytaj sie go i odpowiedz se na pytanie czy sie połączysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Spytaj sie go i odpowiedz se na pytanie czy sie połączysz Udało się i nadajemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Cicho bondź !! :bash: Globi ma rację! a właśnie, że nie ma :) żeby stacja była legalna muszą mieć ten zaiks... A z tego co słyszałem to jest parę kawałków objętych licencją =) może skomfić was? ;> poza tym creative commons obejmuje tylko twórców a wy nie jesteście autorami piosenek które puszczacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 poza tym creative commons obejmuje tylko twórców a wy nie jesteście autorami piosenek które puszczacie... Gówno prawda ;p Zatem każda licęcja bedzie obejmować tylko twórców a zwykłych ludzi juz nie ? SUPER ;p a właśnie, że nie ma smile.gif żeby stacja była legalna muszą mieć ten zaiks... A z tego co słyszałem to jest parę kawałków objętych licencją =) może skomfić was? A ić pan do lasu - zaraz TeoTN poda cie do sądu za piraty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Działa teraz? Bo mi coś nie idzie :/ :P ED: Niedawno mialem windowsa przeinstalowanego i nie mam nic oprocz medii :/ Sciagam winampa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Działa teraz? Bo mi coś nie idzie :/ :P ED: Niedawno mialem windowsa przeinstalowanego i nie mam nic oprocz medii :/ Sciagam winampa :/ Unowi sie wali winamp ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Edit: dziala teraz A to dobrze sie sklada. Jak sie winamp instalnie to wejde ;) ED: Ale ta instalka ma speed <ehh> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mi chodzi. Mam foobara2000 ;) na winampie mi tez nie chodzi :/ EDIT: btw, czyj to taki gleboki glos? :P (ten, co teraz sie ktos probowal "dodzwonic"? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mi chodzi. Mam foobara2000 ;) na winampie mi tez nie chodzi :/ A jak to na foobarze odpalić? Bo jak klikam link to mi przez winampa uruchamia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W foobarze masz "otworz", czyz nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W foobarze masz "otworz", czyz nie? :P I co mam ci otworzyć skoro mam tylko link? <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 to sciagnij plik z tego linka <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jeżeli masz link to albo ścigasz plik z listą lub wciskasz w foobarze Ctrl+U i wklejasz link. Słuchać! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Działa xD...<lol>...co ja słysze... EDIT: Fajne! EDIT2: Dobre do gry w Tibię, DragonFable, AdventureQuest, MechQuest - są bez dźwięku xD A jak sie nie ma co słuchać to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie, lepsze było "pozdrawiam... wszystkich polaków!" :D Od 19 do 20 gra Webzir. To znaczy ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie, lepsze było "pozdrawiam... wszystkich polaków!" :D Od 19 do 20 gra Webzir. To znaczy ja. To ja słucham! xD "szatan...szatan..xD" Znowu error <arasduyasgfys> ++ Już OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Bo zmiana była. Teraz gram ja! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Bo zmiana była. Teraz gram ja! :) A ja dalej słucham i będe słuchac ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Od 19 do 20 gra Webzir. To znaczy ja. A następnie ja całą noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 brukstacja umrzyj! Pieter umrzyj! E: Wchodzić, słuchacze giną! Jeśli nie zobaczy 5-ciu słuchaczy rzucę w każdego gmclanowicza okiem tygrysa ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jest czterech. Coś Ci słabo te groźby wychodzą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ogłaszam iż od godziny 20:00 można dzwonić do studia brukstacji na skype BRUKSTACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja już znowu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja cały czas słucham. W jakim celu możemy dzwonić do studia? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja cały czas słucham. W jakim celu możemy dzwonić do studia? :jezor: Nabluzgać, ew poprowadzić wywiad - O - to by bylo dobre - wywiad z kladziejem kostki brukowej ;[[[[[[[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nabluzgać, ew poprowadzić wywiad - O - to by bylo dobre - wywiad z kladziejem kostki brukowej ;[[[[[[[[[ heh, ja ściągam skype... ...ale niestety nie będe nic gadał bo mam mikrofon zr*bany! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A mi nie działa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi