Marrac Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak dalej będziecie się wyzywać to zamknę ten temat omg. Nie chcecie słuchać to nie won do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak dalej będziecie się wyzywać to zamknę ten temat omg. Nie chcecie słuchać to nie won do lasu. To miała być podobno stacja a nie godzinne gadanie jakiegoś ..... dobra chociaz sie nie nudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale dzięki niemu mieliśmy nawet 20 słuchaczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jestem dziecko neo i nie rozumiem jak sie uzywa foobara, pomoze ktos? naprawde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ściągasz plik http://unix.net.pl:8000/listen.m3u i bierzesz w foobarze open i zaznaczasz ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 o lol wlasnie ktos powiedzial dzieki zychu!!! jest jakis czat na ktorym moge gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jest jakis czat na ktorym moge gadac Skype? Teraz off :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wlasnie, gdzie można pisać? Bo skype nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wlasnie, gdzie można pisać? Bo skype nie działa. Inni jakos sie porozumiewaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a kto to mowi??? i sie zepsulo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 co chwile mi foobar siada, nosz kurcze no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale kto to mowi bo tez chce skypa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 foobar mi siada..............................................help edit: bagno przybliz se mikrofon do ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jaki kanał irc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jaki kanał irc? Jak wogóle z nimi pogadac? EDIT: Fallord na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 #halp cała ekipa burkstacji tu zazwyczaj siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler012 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To jaki kanał IRC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 huraa zalapalem sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak na razie próbujemy różne rzeczy, tak więc się nie dziwcie że nic ciekawego nie ma. Jak się zorganizujemy to damy Wam znać ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak na razie próbujemy różne rzeczy, tak więc się nie dziwcie że nic ciekawego nie ma. Jak się zorganizujemy to damy Wam znać ;/. aaaffffhhhh, ja niestety spadam w tym momencie ze stacji, cya all OFFTOP: Jutro urodziny mojej mamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ludzie, fallord śpiewa pokemony na antenie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Lol, ta stacja wymiata. Pokemony były dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dziękuję, postarajmy się zrobić stronę, jeżeli chodzi o gadanie to mogę z kimś nawijać, nie ma problemu. Jakiś plan się zrobi, strony, rozreklamuje się i będzie ######ście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 i trzeba będzie płacić za licencje albo mandaty i kary. Good luck :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dobra Pieter won do lasu taki z Ciebie legalny człowiek omg. Tak poza tym to i tak nie nadaje więc mnie to za dużo nie obchodzi :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 i trzeba będzie płacić za licencje albo mandaty i kary. Good luck :D A bo nie, kupuję licencję ZAIKSU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mi się podoba to radio, jak ja wbiłem to byli Fallord i Bagno na antenie i cały czas klnęli na siebie, a potem rickrollowali ;o . No i spełnili moje życzenie, żeby zaśpiewali "szła dzieweczka" :D . Słuchaj ludu Brukstacji ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A o "Still Alive" żeś zapomniał chłopie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak będziecie puszczać ragga/reggae to wejdę : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Łaski bez, po drugie to ja śpiewałem "szła dzieweczka" a potem Bagno dołączył. To, to nie my się kłóciliśmy tylko brat bagniaka z nim i jego siostra chyba + drugi brat i była boruta, ja siedziałem cicho i nie gadałem nic na Bagna. Słuchajcie, bo jest naprawdę fajnie i wesoło, śpiewamy, tańczymy balujemy, poruszamy tematy, puszczamy piosenki w tle i nie tylko, publiczność (lol, max było 20 osób dzięki mnie =D) rzuca pomysłami, prosi o piosenki i pozdrowienia. Życzę temu radiu jak najwięcej :) Mam nadzieję, że wkrótce wystartujemy trochę bardziej profesjonalnie :). Edit: A co do muzyki, to staraliśmy się z bagnem puszczać różne typy, bo wiadomo, że każdy woli co innego. Ale było fajnie. Dla kolesia o trzliterowym nicku, w środku z N zaśpiewaliśmy stolat z racji tego, że wczoraj (tzn dzisiaj przed 24 w nocu) miał urodziny, więc naprawdę zachęcam, mam nadzieję, że kiedyś znajdziemy jakiś inny program do komunikowania się między sobą, bo skype nawala i jak obaj śpiewamy to słychać tylko bagniaka, no cóż. To dopiero start, a ja mam nadzieję, że mnie wpłapiecie do swojej ekipy (dzisiaj grałem "dogrywskowo", bo prowadzącym od 22 był Bagno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi