fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Warrior Studio jest to amatorski team który zajmuje się robieniem rożnego typu programów, grafiki 3d, grafiki 2d, dodatki itp. Team jest bardzo zgrany, wypełnia swoje zadania szybko i sprawnie. Zrobimy:Software -Niewielkie programy użytkowe. Grafika - Loga - Bannery - Buttony - Userbary Webmastering - Html - PHP (Po wcześniejszym uzgodnieniu) -Grafikę na stronę Modyfikacje do Gier: -Pojazdy -Postacie -Skiny -Ubrania -Cięzarówki -Mody -Skrypty Jest tego więcej lecz nie chcemy wszystkiego wypisywać jeśli jesteś zainteresowany abyśmy wykonali dla ciebie daną rzecz wejdź na www.warriorinternactive.boo.pl i napisz w dziale "ZLECENIE" zgodnie z wyznaczonym wzorem które znajdziesz na naszym forum. Większość rzeczy robimy za darmo. Pozdrawiam Team Warrior Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A czemu nie Mage Studio? Albo Rogue Studio? :( - Userbary lol no bez przesady ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 a dlaczego akurat Mage Studio Albo Rogue Studio? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ujednolićcie nazewnictwo. Team nazywa się Warrior Studio, w adresie strony stoi Warrior Interactive, a forum ma tytuł Programming Elite. Nikt normalny się w tym nie połapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 szanujące się studio i boo.pl... zainwestujcie chociaz w PeeLke bo tak to beda patrzec na Was sceptycznie. ale to tylko taki maly szczegol ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzięki za rade, wczoraj dostałem propozycje :) Pewna osoba sponsoruje nam domene pl i serwer z 1GB miejsca więc na pewno zmieni się coś w linku :) a te Elite Programming, Warrior Studio, Warrior Internactive to nie wielka poprawka i na pewno dzisiaj ją usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Webmastering? Masterujecie utworki, które lecą w tle na flashowych stronach :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 co to znaczy "Masterujecie utworki" bo nie wiem o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Jemu chodzi o to ze pod szablony flasha podstawiacie muzyke i to cala robota, ja to tak rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Piszecie, że zajmujecie się grafiką, a Wasze logo jest beznadziejne :( Do wyboru (:P): 1. Programik do automatycznego dzielenia obrazu na kawałki. Wczytuję obraz bazowy, piszę, jakich rozmiarów mają być poszczególne kawałki (powiedzmy 32*32), a program je dzieli, i nazywa: 1_1.png 1_2.png 1_3.png //1 to x kawałka, 3 to y kawałka 2_1.png ...itd... 2. Mody do gier... hmmm... poproszę jakieś fajne autko do TrackManii =D A jeśli nie umiecie robić autek do TM, to dajcie chociaż model w *.blend, *.obj, czy w czym tam chcecie ^_^ 3. Jakiś layout strony o kolorystyce niebieskiej. Układ: z lewej strony małe panele typu menu, panel logowania, a z prawej strony duża przestrzeń na treść strony. Powodzenia :) PS: Hmmm... ciekawi mnie, skąd user "Cop" wie o Waszym forum...? Mam dziwne podejrzenia, ale na razie nic nie mówię :P PS2: A w czym robicie grafikę 2D, 3D, małe programy użytkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dalibyśmy rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A jak tam Polish Farmer Harvester? Albo Bitwa o Polskę? Przecież pisaliście te gry. Nic nie zrobiliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nikt normalny się w tym nie połapie. Tym bardziej ja .. :( Nie no, oferta raczej zainteresowany nie jestem, ale strasznie dziwnie jak dla mnie "warrior studio" brzmi. Tak epicko. Ale to tylko nazwa, wazne zeby robota sie krecila. ;d Tak wogole, dzial chyba tez nie bardzo pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Polish Farmer Harvester robimy, a Bohaterowie II Wojny światowej to już dawno zawiesiliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 nie żebym ci psuł reputację ale wykonywałem dla tego studia thema pod extreme-fusion, zrobiłem go a gość mi nie zapłacił, oczywiście go mu nie dałem ale zrobić musiałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jeśli mogę doradzić: Popraw język strony... Tablica w której znajduj? si? e-boki czyli kursy itp które ka?dy zarejestrowany u?ytkownik mo?e pobra? za darmo. Co to ma być?? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Chciałem wszystkich poinformować ze od dnia 11 listopada 2008 team poszukuje programistów i grafików, robimy niewielką reformę w naszym obecnym teamie i oraz stronie projektu jak i forum już niedługo znajdą się nowe screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi