Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Grał ktoś z was w grę FEAR? Tam właśnie jest tak samo i wyskakują straszne zdjęcia co chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 0_o Od tej waszej gadaniny o potworach zaraz nasram w gacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 dlatego nie lubie feara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 czyli chyba wogólę wam gra się nie podoba z tego co wywnioskowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Egzekutor: Twoja? tylko gdyby nie było tych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 tak moja, a niby kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 @Egzekutor, czytaj to w ten sposób: GML show_message(czyli chyba wogólę wam gra się nie podoba z tego co wywnioskowałem) if(Twoja?) show_message(tylko gdyby nie było tych zdjęć) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 czyli chyba wogólę wam gra się nie podoba z tego co wywnioskowałem Czemu tak wnioskujesz wiedzac, ze nie zamieszczales jeszcze dema ? ;p Takie obrazki jak dla mnie to zamiast straszyc, beda powodowac inny stan emocjonalny, zdenerwowanie. Mi osobiscie takie cos bedzie przeszkadzac, nie wiem jak innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 czyli chyba wogólę wam gra się nie podoba z tego co wywnioskowałem I za chwilę się rozpłaczesz, tak. Po prostu - efekt nie jest straszny. Wyskakujące zdjęcia to słaby sposób na straszenie. Dalej będą przeszkadzać (jak Driger napisał) i tyle. I jeszcze ten pająk znikający jak pierd - wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 to się jeszcze dopracuje jakbyś nie wiedział :P Ps.I niby czemu mam się rozpłakać(nie jestem tobą)? Tylko się pytam bo nie wiem czy robić dalej tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 to się jeszcze dopracuje jakbyś nie wiedział Tak, jasne. Tylko, że ja oceniam stan AKTUALNY. A wygląda on źle, i tyle. Ps.I niby czemu mam się rozpłakać(nie jestem tobą)? Bo napisałeś tego posta tak jak robi to 3/4 n00bów, którzy chcą odejść z GMClanu nadużywając emotki :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tylko się pytam bo nie wiem czy robić dalej tę grę. Rób tylko weź te zdjęcia skasuj. Daj jakąś hard core muzę żeby była straszna a gdy w latarkę wejdzie potwór daj jakiś nagły dźwięk wtedy będzie można "poszczać się w gacie"(wziąłem w cudzysłów bo ja nie zamierzam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Bo napisałeś tego posta tak jak robi to 3/4 n00bów, którzy chcą odejść z GMClanu nadużywając emotki :crying: Że co ja niby chce odejść? Chybaś głupi niby czemu? To, że jedną grę użytkownicy skrytykowali to nie znaczy, że odchodzę z gmc :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Że co ja niby chce odejść? Chybaś głupi niby czemu? To, że jedną grę użytkownicy skrytykowali to nie znaczy, że odchodzę z gmc Nie, że chcesz odejść, tylko że w ten sposób napisałeś posta. Czytaj dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 postaram się jak najszybciej dać trailer z gry już z dopracowaniem :thumbsup: (tylko bardzo krótki bo te filmiki kręcone frapsem dużo ważą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tylko się pytam bo nie wiem czy robić dalej tę grę. A jakby Ci powiedzialo kilka osob ,ze "NIE" to nie mow, ze bys przestal robic. Bo wtedy takie robienie gier nie ma najmniejszego sensu. Lechu4444, nie wiem co rozumiesz przez slowo hardcorowa ale ja tam wole do takich gier spokojna jakas, w oddali z roznymi klawiszowymi brzmieniami lub nawet skrzypcami czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 no ja też takie lubie Ps.Robił bym dalej ale już z mniejszym zapałem do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Dajcie spokój Egzekutorowi :P Zobaczymy jakie będzie demo. Na razie go nie krytykujcie tak ostro, bo chłopak może przestać robić grę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 wow, jaka dyskusja ;p Co do filmiku, to cienko,to wyskakujące zdjęcie pokazuje się w nieodpowiednim momencie, dodatkowo nie pasuje do reszty, ot bardziej psuje grę niż buduje klimat. Do tego po zabiciu stworka, ten znika ;o E: Na razie go nie krytykujcie tak ostro, bo chłopak może przestać robić grę Ale jeżeli ma zawzięcie, i jest pewien, że mu się uda, to niech robi, tylko na dobre mu to wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 tia bo ja to ty Lenin-Do tego po zabiciu stworka, ten znika ;o Bo jeszcze nie zrobiłem, że krew zostaje po potworku. Jutro wrzucę nową wersję filmiku z poprawionymi bugami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ciemność, obrazek zombiaka nie pasuje, niedorobiony pająk. Strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No cóż zapowiedź krytykujecie ale myślę, że demo które się ukarze za około 20 dni się wam spodoba :rolleyes: EDIT: Macie tutaj trailer gry Koniecznie zobacz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 :rolleyes: :rolleyes: :thumbsup: :thumbsup: Grałem u niego w kilka misji gra prezentuje się dobrze. Dopracowana fabuła. Wspaniały pomysł (HORROR). Daje jak na razie 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Gierka wygląda ciekawie. Te grafiki są Twoje i system świateł? Może byś zechciał tworzyć ze mną taką horroro-podobną gierkę? Fabuła ma pochodzić z Blair Witch - wiedźma, las, miasteczko... Zombie i te sprawy. Dołączasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ciekawa propozycja ale nie chcę, dzięki. Grafiki są moje tylko 80% tego systemu świateł nie moja jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Fabuła ma pochodzić z Blair Witch - wiedźma, las, miasteczko... Zombie i te sprawy. ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Widzę że stajesz się prawdziwą fabryką TDSów :jezor:. Solitary yeoman 2 nawet mi się podobało ale szybko popadamy w monotonię i zwyczajnie zaczynamy się nudzić. Mam nadzieję że wyciągniesz z tego jakieś wnioski i tym razem będzie lepiej. Czekam na grywalną wersję, wtedy będę mógł ją ocenić. życzę powodzenia przy pracy nad grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Widzę że stajesz się prawdziwą fabryką TDSów :jezor:. Solitary yeoman 2 nawet mi się podobało ale szybko popadamy w monotonię i zwyczajnie zaczynamy się nudzić. Mam nadzieję że wyciągniesz z tego jakieś wnioski i tym razem będzie lepiej. Czekam na grywalną wersję, wtedy będę mógł ją ocenić. życzę powodzenia przy pracy nad grą. No postaram się zrobić aby gra nie było tak bardzo monotonna. Ps. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Piknie się zapowiada. Supcio Tlairer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dodałem nowe screeny z gry niestety trochę utraciły na jakości ale to chyba wiele nie zmienia. :rolleyes:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi