tomeksc22 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Tytuł: Tetris Gatunek: Logiczna Autorzy: Programowanie: JA Grafika (skromna): JA Download: https://gmclan.org/up4687.html Screeny: https://gmclan.org/uploader/4687/tetriss.jpg Proszę oceniać moją pierwszą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Pierwsza gra i tetris? Zalatuje kopiowaniem kodu. Ściągnie się i zobaczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Nic nadzwyczajnego ale zawsze to nie Catch The Clown :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksc22 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Prosze mnie nie obrażać komentarzami typu "zalatuje kopiowaniem kodu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Nikogo nie obrażam, ale pierwsze produkcje nie przypominają raczej takich gier. Jeśli to RZECZYWIŚCIE Twoja pierwsza gra, misiu, to szacuneczek. Swoją drogą, http://img33.picoodle.com/img/img33/3/10/1...20m_7e7c514.png Dawno nie grałem w tetrisa i nie pamiętam zasad, ale coś tu nie pasuje. Z herbacianym pozdrowieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 No jak zobaczyłem screena to myślałem, że będzie lepiej. Ale jest gorzej. Rozdzielczość nie wiem jaką dałeś ale napewno nie dużą :jezor:. Grafika też nie powala więc wychodzi 1/5 (beznadziejne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 a jednak zalatuje, zalatuje.... swego czasu byla sobie tura ligi24 gdzie nalezalo zrobic gre tetriso-podobna, tak wiec mam na dysku ze 2 przyklady jak tetrisa zrobic, i ze 2 gry ktore braly udzial w tej turze. tak wiec razem z tą grą mam trzy projekciki w ktorych sa identyczne skrypty "message_screen" i "time_up" plus powtarzajace sie nazwy spritow i obiektow. dodam ze przyklad orginalny ma raptem o jeden skrypt wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksc22 Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mówcie sobie co chcecie nie będę się zajmował głupimi komentarzami. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mówcie sobie co chcecie nie będę się zajmował głupimi komentarzami. Więc po kij tutaj zamieszczałeś tego tetrisa. Gra mi nie działa poprawnie (klocek upada i nic). Nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zmień rozdzielczość najlepiej nie ustawiaj full screena. Bo umnie nie da się grać i jeszcze jedno jak zdobywa się punkty?? Coś czuje że tetris nie jest łatwo napisać w game makerze ale spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Coś czuje że tetris nie jest łatwo napisać w game makerze ale spróbuje. eee tam... sciagasz to: http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=1245 po czym za przykladem tomeksc22 - usuwasz kilka zbednych obiektow, graficzek, muzyczki itp... i voila... pozatym skasowal pewnie o jeden obiekt za duzo i dlatego nie usuwa wypelnionej klockami linii poziomej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 UP: racja,bo kto byłby na tyle głupi by wkleić takie tetrisopodobne coś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 @UP - ja bym byl bo ja kazdy shit tutaj wciskam, ahihihi linie nie znikaja, grafika paintowa 1/5 ahihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Widzę że kreuje się tu nam nowy Mark Overmars (jeśli gra jest twoja, bo co do tego to miałbym pewne wątpienia). Osobiście nie lubię gier typu TETRIS, ale ta jest nawet taka sobie... Grafika: 2/5 Gra: 3/5 Ogólnie:2/5 Dam ci jednak 3, bo to twoja pierwsza gra. Ale jeśli jest to tylko przerobiony przykład to nie radzę ci dalej robić takiego czegoś. Wiesz że prędzej czy później ktoś się dowie, a z tego co widzę coponaco chyba już wyczaił z 64digits.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi