Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 cześć dawajcie tu swoje staaare zdjęcia,np z 3 klasy :D coś mnie natchnęło,wiem że jest galeria zdjęć ale tam by ludzie nie umieszczali ja pierwszy http://big.photos.nasza-klasa.pl/4940028/2...0b674729ee.jpeg kto mnie tu znajdzie ma ... nic nie ma xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Szczególnie to ty się nie różnisz od tamtej pory. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 O kuźwa, ta fota straszna jest. Z tyłu dzieci świecą oczami : o A ty jesteś tym drugim od lewej, taki gruby i spocony z mocno świecącymi oczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 każdy kto ma mój profil na nk, na pewno mnie tu rozpozna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ten w okularkach, 2 na samej górze od prawej? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ale mordki. ;p nawet jest córka hitlera(pierwsza od prawej na dole.) i syn jaruzelskiego... fajna klasa xD co do mordek: dałbym zdjęcie z zerówki ale skaner zepsuty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 nie xd niestety nie ten w okularach xdd już to dawałem w naszych fotkach xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 3 od prawej w drugim rzędzie ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 yaya, zgadłeś ^^ ten co specjalnie zeza zrobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Napewno specjalnie? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Tak, na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 hehe :D nie poznałbym cię! strasznie się zmieniłeś ;o a ja to ten "ziom" co piąstkę do przodu dał ;p czyli 4 od lewo przed kolesiem jak to zychu ujął ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Zgaduje ze nikt się nie kapnie który z nich to ja XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten na górze całkiem na lewo ? a drugi typ to szósty od lewej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten na górze całkiem na lewo ? a drugi typ to szósty od lewej. :P Nie żaden z nich nie będę za każdym razem pisał jak ktoś zgadnie to dam znać XP albo sam wreszcie powiem XD ale jeszcze poczekam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Środkowy rząd, piąty od lewej. A tak na serio to ten, co trzyma tabliczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 zuooo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 @Misiek999 i @ Pieter Kurde obydwoje byliście blisko ale wciąż to nie ja :3 Środkowy rząd, piąty od lewej. A tak na serio to ten, co trzyma tabliczkę. nie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 górny rząd, 4 od prawej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 górny rząd, 4 od prawej... :3 mhm tan taki uśmiechnięty XP XDD obok okularnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 A ja mówię że górny rząd, 2 od lewiej! Edit: Ah, jednak się przyznałeś.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 a teraz coś trudniejszego XP co wy na to tym razem nie będę podpowiadał macie tylko fotkę ja się odezwę dopiero jak zgadniecie XP szkoda ze nie mam więcej fotek :( XP Znaczy mam ale 2 wystarczą XP trzeba dać tez innym szansę :3 Od razu możecie zobaczyć jak się ludzi pozmieniali przez 6 lat XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten co trzyma tabliczkę 6 Ja mam takie fajne zdjęcie jak strzelam z piętki na meczu, ale nie mam pozwolenia innych uczestników GKS Victoria Jaworzno aby wstawić tutaj to zdjątko. Coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten co trzyma tabliczkę 6 nie no dobra będę mówił jeśli się mylicie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 No to ten co stoi przed gostkiem z tabliczką B (czwarty od prawej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 No to ten co stoi przed gostkiem z tabliczką B (czwarty od prawej) Nawet blisko nie jesteś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Górny rząd- trzeci od lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ten o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 dobra trzeba iści spać środkowy rząd pierwszy z prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi