Piczer Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jeżeli ten serwis przetrwa jeszcze parę lat, to może kiedyś mi Ranmus załatwi pracę xD Joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Października 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Jeżeli ten serwis przetrwa jeszcze parę lat, to może kiedyś mi Ranmus załatwi pracę xD Joke Za parę lat, jak dobrze wszystko pójdzie, to założę własną firmę developerską. A co do oferty, to już chyba nici z tego, bo oferta poszła do szerszego grona i zgłosiły się takie programistki, które niejednego z was (włącznie ze mną) by pogrążyły z palcem w tyłku (i to nie są żadne paszczury :P). Jeszcze się okaże, że będę rodzynkiem - pracował w teamie developerskim będąc jedynym facetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 do szerszego grona i zgłosiły się takie programistki, które niejednego z was (włącznie ze mną) by pogrążyły z palcem w tyłku (i to nie są żadne paszczury tongue2.gif). Jeszcze się okaże, że będę rodzynkiem - pracował w teamie developerskim będąc jedynym facetem. Żyć nie umierać =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Mówiłem, że się ułoży :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 zgłosiły się takie programistki, które niejednego z was (włącznie ze mną) by pogrążyły z palcem w tyłku (i to nie są żadne paszczury tongue2.gif). Ale, z czyim palcem w tyłku ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 w czyim tyłku zacznijmy od tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ja tam to rozumiem, że pogrąża mając palca w tyłku, ale ciekaw jestem tylko CZYJ palec :P . No i... który palec ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 ehh zboczency opanowują te forum :[ (nie chodzi mi o moderatorow :P chodzi o ludzi jacy tu sa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi