PoxiPol Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 CTRL, podoba mi sie ze Logo pasuje do wyglada strony itp : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 blok? :D :D :D sie, sie sie sie... słaby blok... ale widzę że noobisz programistów? dajmy to w cytatach ;p btw. Maytek się nieźle zapodaje :) zobaczcie jeszcze raz... Za to poziom newsów na tej twojej stronie jest dobijający. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Obiekty, to jednostki występujące w grze game makera. Każdy objekt ma swoje id, oraz współrzędne. ( x | y ) to pozwala operować objektem. Gdy tworzymy gre, np strzelankę, mamy kilka obiektów. pierwszy, to np obj_hero. bo możemy nazwać obiekt jak tylko się podoba, byle bez spacji. w hero, możemy zrobić chodzenie, strzelanie, itp. a w np obj_monster (czyli potworek) chodzenie po świecie i ewentualne gryzienie naszego bohatera. Oto podstawowe okienko obiektu, widać nazwę, akcje, eventy* domyślna nazwa obiektu to: 'object'+numerek od 0 wzwyż. Objekty mogą mieć obrazki, tak zwane sprites. można w ustawieniach obiektu wybrać sobie obrazek, oraz zmienić Visible (czyli widoczność. odznaczone nie rysuje obiektu, co nie znaczy że nie wykonuje akcji.) lub Solid, czyli czy ma zatrzymywać się na ścianach lub innych obiektach. * patrz artykuł eventy. MOGĘ DODAĆ DO ARTÓW NA GMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Samlot rozbił się przy Katyniu. Wszyscy zgineli, prezydent też. Samlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zostałem poproszony przez kolegę o reklamę tutaj, jako że jest to portal z całkiem szeroką społecznością : D www.ColorWar.pl Zapraszamy na nasze serwery: IP: 80.54.133.10:27027 Nazwa: [ColorWar.pl]Paintball Sloty: 16 Platforma: Non-Steam, Steam Działa: 24/7 Forum: www.colorwar.pl Lokalizacja serwera: PL HLSW: Dodaj IP Steam: Polącz Slot : Można zarezerwować! Proszę napisać do Head Adminów! Turnieje i konkursy z cennymi nagrodami, świetna ekipa - Zapraszamy na serwery i forum :-) IP: 80.54.133.10:27055 Nazwa:[ColorWar.pl] Diablo II Sloty: 20 Platforma: Non-Steam, Steam Działa: 24/7 Forum: www.colorwar.pl Lokalizacja serwera:PL HLSW: Dodaj IP Steam: Polącz Slot : Można zarezerwować! Proszę napisać do Head Adminów! Turnieje i konkursy z cennymi nagrodami, świetna ekipa - Zapraszamy na serwery i forum :-) IP: 80.54.133.10:27056 Nazwa:[ColorWar.pl] Zombie Zone Sloty: 32 Platforma: Non-Steam, Steam Działa: 24/7 Forum: www.colorwar.pl Lokalizacja serwera:PL HLSW: Dodaj IP Steam: Polącz Slot : Można zarezerwować! Proszę napisać do Head Adminów! Turnieje i konkursy z cennymi nagrodami, świetna ekipa - Zapraszamy na serwery i forum :-) Zapraszamy na nasze Serwery :-) Sam szczególnie zapraszam na diablomod, bo jest nowy i mało osób gra a sam to lubię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=143 tutaj powinieneś to dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 + pirackie serwery heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To w takim razie proszę o przeniesienie i nie, to nie są pirackie serwery. Przecież wyraźnie pisze Steam, Non-steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A non-steam jest tak naprawdę nie dozwolony, więc piracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 serwery nie są piracke... wpuszczają po prostu pirackich graczy nikas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie jest nigdzie powiedziane, że serwery dwuprotokołowe (s/ns) są nielegalne, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Powstanie kiedyś "normalny" serwer bez żadnych idiotycznych modyfikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Normalnych serwerów bez idiotycznych modyfikacji jest od ch**a mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jest też serwer do wynajęcia, jakaś tam płatność smsem. Wszystko jest normalnie tam. BTW jakby co to chyba bym mógł to wynająć na jakąś rozgrywkę GMClanową skoro to mój kolega z klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dawids, Eventy są z GMC, nawet jest źródlo, za to ty walnioj objokty na gie-em-ce ostatnio zarejestrował się Wojo, a także 3 tuxman. skoro zaglądacie, to przynajmniej często i zarejestrujcie sie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Po co mam częstwo zaglądać na twoją żałosną stronkę skoro: 1. Zero newsów (może jeden na miesiąc) 2. Zero interesującej treści 3. Twoja wkur***ąca japa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A, to twój problem :) Dodam jakiegoś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Faktycznie, jego problem, że twoja strona rozwija się jak krew z nosa ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Znaczy? o - wcale? o - skokami, dużo na raz, a żadko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Normalnych serwerów bez idiotycznych modyfikacji jest od ch**a mnóstwo. Właśnie nie jest ich bardzo dużo. Wszędzie są jakieś idiotyczne modyfikacje powgrywane, albo serwer z jedną mapą bez przerwy. Mało jest dobrych serwerów bez modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie jest nigdzie powiedziane, że serwery dwuprotokołowe (s/ns) są nielegalne, więc... Hmm, czy ja wiem :/ No dobra niech będzie, nie są nielegalne - zawsze mi się wydawało, że jak posiada możliwość wejścia nonsteam to jest no wiecie nie legalny ;) No ale ok ;) Właśnie nie jest ich bardzo dużo. Wszędzie są jakieś idiotyczne modyfikacje powgrywane, albo serwer z jedną mapą bez przerwy. Mało jest dobrych serwerów bez modyfikacji. +10 No własnie, mało jest - czasami trzeba pograć na jakiś ruskim serwerze 1000fps który jest lepszy od tych naszych 32 [za dużo, 32 osoby na serwerze - daj spokój] slotowych ;) A dogadać, jakoś się można ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak krew nosa znaczy, że w ślimaczym tempie i to nie jest mój problem, a twój jeśli chcesz zwiększyć ilość odwiedzin swej dupnej stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bermudy albo Manhatan - masz tam tylko amx ale to teraz podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Na Manhatanie nie grałem, a na Bermudzie to dali mi tam bana ;) Napisali, że mam czity na steamie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Hmmm, najważniejsza część tematu nie jest przeniesiona :P Jedynie kawałek rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 To ja dorzucam własne dwie stronki, obie wciąż w budowie: O szynszylach: http://shil.prv.pl I portfolio powiedzmy: http://shil.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 a ja mam jedną: http://mare.cba.pl/ jak narazie robie na niej "remont", więcej na obrazku na głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 http://www.shil.cba.pl/szylus.swf Hehe, jaka animacja ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Najlepszy komiks w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bidziu Games Studio : http://www.bidzixstudio.ubf.pl/ GTA INSIDE, mody do gta : www.gtainside.de Gry amatorow : www.grywamy.w8w.pl Slownik slangu : www.miejski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi