mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Drogi Bagno, bardzo się mylisz ;] Chociaż na początku trochę korzystałem z ich przykładów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Drogi Bagno, bardzo się mylisz ;] Chociaż na początku trochę korzystałem z ich przykładów. Może i tak. Nie będe komentował, bo po co? Takie coś to ja zrobię w 5 minut z palcem w d... za przeproszeniem. Wystarczy że skopiuję pliki z płyty i je trochę zmodyfikuję. Pokaż kod źródłowy, po analizie możliwe że ci uwierzę. EDIT: I nie piernicz mi tutaj bo nie chodzi mi o uklad i grafikę strony tylko o jej silnik! Jak nie dasz src to daj chociaż listę plików .php, .txt, .sql, .html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No pewnie, jeszcze ci podam hasło do bazy danych, co? Z KŚ została księga gości, przyznam ;] No i układ strony ale wiele ma taki Oo. Zresztą nie sądzę żeby zainsatlowanie PHPBB na stronie było czymś trudniejszym. index.php, galeria.htm, linki.php, ksiega.php, ksiega_dodaj.php (mówiłem ;]), flash.php, download.php Oo coś w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @mike_p: Ekhhmm... Skończyłem panie mądralo system Bagno CMS xTreme Edition (VER 2.0) Jutro wsadzam IPB na tą stronę Winda Pinda Takie coś kiedyś zrobiłem też... Speed - News (Kanał RSS, Strona z newsami ) BagnoSearch (Wyszukiwarka internetowa) Ahu*CiWdupsko Site (Hahaha, moja pierwsza strona w php :)) Ok, ok koniec tego offtopowania, nie chcę warna ( ty chyba też ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Noo to jestem pod wrażeniem :P Nie mam takich wybitnych osiągnięć, napisałem tylko kiedyś jedno małe forum. No i coś mogło wyjść z crossword, tylko że nie chciało mi się robić dalej :F Ok, koniec offa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wez ty Bagno sie nie wymądrzaj - a co? nie mógł korzystac z przykładów? A z ciebie tez taki marny haker a sie chwalisz jak - Swój "system" Lama Os czy cos tez cały z przykładów zrobiłes :] Teraz sie odgrywasz i tyle... Zbytnio się cieszyliśmy ze Bagno odszedł - dlatego tak szybko powórcił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Noo to jestem pod wrażeniem :P Nie mam takich wybitnych osiągnięć, napisałem tylko kiedyś jedno małe forum. No i coś mogło wyjść z crossword, tylko że nie chciało mi się robić dalej :F Ok, koniec offa :P No fakt, tak samo jak ja. Po prostu nudzi mi się. Robiłem też kiedyś grę online via browser o nazwie Szczecinek Gang (Klon The Crims) @Yoda - Ale ty lubisz mnie wkurzać... LamaOS przeminęło z wiatrem... Guxio - hahaha ale masz rangę na moim forum, Windows Fan :D Oto rangi: - Windows Fan 0 - Administrator - - Tux Haker - - Tux Matrix - - Komik 10 - Starszy komik 30 - Nienawidzę Gatesa 60 - Zabiję Gatesa 120 - Tux z machine gunem 190 - Tux z MP5 220 - Tux z czołgiem 300 - Tux terrorysta 400 - Tux z bronią jadrową 600 - Tux z bronią biologiczną 1000 - Tux z bronią masowego rażenia Te bez liczby postów są rangami specjalnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Jutro wsadzam IPB na tą stronę Winda Pinda A legalnego IPB posiadacie, towarzyszu Bagno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A legalnego IPB posiadacie, towarzyszu Bagno? Tak a co, zbierałem Ca$iore. Jak co to daję kody źrodłowe. To tak jakby płatnyu open Source tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 płatny open-source, omfg :) to ja już wolę rząd pana 'G'. (Wczoraj staliśmy nad przepaścią, dzisiaj zrobiliśmy krok naprzód!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 @Yoda - Ale ty lubisz mnie wkurzać... LamaOS przeminęło z wiatrem... A co mnie to obchodzi że przemineło? :mellow: Ale było! I nic tego nie zmieni - plama została :] To tak jakbym sobie teraz zaspamował forum a jutro powiedział że "przemineło..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ok, to jak załadujesz na stronę te IPB, to sprawdzimy czy aby nie piracik. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nom... a za to coś grozi nie ? Kariera hakera wisi na włosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Bagno, dalej nie można pisać tematów >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie rozumiem. Dajcie spokój z tym LamaOS i z tym Hakerem... Nie ma sensu dalej tego ciagnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mój Hołm Pejżyk: http://www.GuxioStudioS.e-informatyka.com albo http://www.e-informatyka.com/guxio Są małe niedociągnięcia, ale się poprawi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A fe! Guxio... jak mogłeś zrobić coś tak brzydkiego. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Spróbuję jeszcze to troszkę ukosmetycznić ^^ Troszkę nobska treść, ale jak wiadomo zbieram pieniążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Guxio, a standardy HTMLa to co, pies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A mnie to obchodzi. :P Robiłem to to na szybko, żeby było ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wyglad paskudny, kod jeszcze gorszy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dobra, dobra. Zrobię nowy, ładniejszy. Ale to jutro :P. Co do kodu - tak się nauczyłem i każdą stronę tak robię :( Chyba nie zrobię lepszego kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To chociaż zobacz co ci wypluwa validator.w3.org i zastosuj się do ich zaleceń co do błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Marmot, niestosowanie się do standardów może przynosić korzysci takie jak zmniejszenie transferu danych czy zgodność z IE. :P Ale i tak można było tę stronę o wiele lepiej napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Dziadekkleofas, napisanie strony zgodnej z HTML 4.01 lub XHTML 1.0 Transitional nie obniży jej zgodności z IE ;p . Problemy są z XHTML 1.0 Strict i XHTML 1.1, bo tam się nie wysyła strony jako text/html tylko jako application/xhtml+xml, co rozumieją wszystkie przeglądarki z wyjątkiem IE ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ok nowa wersja strony. http://www.guxiostudios.e-informatyka.com Intro wymaga Bardzo mocnego procesora! Inaczej będzie gubiło klatki=muzyka nie będzie szła równo z obrazem. Pamiętajcie, że dalej jest BETA, więc na pewno nie jest najlepiej. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Widzę, że ty nadal nie rozumiesz jak powinno się pisać poprawnie strony według ogólnie przyjętych standardów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ty Yż Ty! A Ty dalej nie rozumiesz, że nie umiem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 To czemu chcesz się zabrać za pisanie kursu HTML-a jak nawet nie umiesz podstawowej struktury dokumentu napisać poprawnie ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Przecież nie tylko ja jestem w "HTML" no nie? (przynajmniej tak pamiętam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi