GladiusX Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Była taka gra wyścigowa że można było prowadzić samochód ze sprzęgłem. Jak ona się nazywała i gdzie można ją pobrać? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Za mało szczegółów - praktycznie każda gra wyścigowa ma samochody ze sprzęgłami, po prostu z nich nie korzystają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No to po prostu taka byle by było sprzęgło może uda się. Skoro jest ich dużo to lepiej. chociaż 1 link do downloadu. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Live for speed jest nawet ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Aha zapomniałem dodaćże robionych w Game Maker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...p;hl=samoch%F3d tu masz przykład takiej gry :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 misiek-gm robil jakąś wyścigówke 3d lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Hudy0770 czy jak tam właśnie oto mi chodziło dzięki! Można zamknąć albo nie zamykać może ktoś jeszcze coś znajdzie! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi