Bassmaster Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Czy jest taki adapter do SNESa?, który pozwala włożyć kartę pamięci i z niej odpalać romy snes? Coś jak w Gameboyu, jest coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Do Nintendo 64 jest (wypalasz płytkę CD, wkładasz do tego adaptora i włączasz N64). Ostatnio na Allegro było Doctordrive64 (czy coś takiego, tylko 500zł ;p). Do SNESa nie słyszałem, ale na pewno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Szukałem na allegro i jest tylko adapter dyskietek snes do gameboya. A propo nintendo 64 czym sie rozni od snesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 A propo nintendo 64 czym sie rozni od snesa? Jak wiesz, czym się różni PS2 od PS3, a nie wiesz, czym się różni SNES od N64, to malutko wiesz o konsolowych grach. Szukałem na allegro i jest tylko adapter dyskietek snes do gameboya. Pomyliło ci się - adapter gier z GB do SNESa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Co do nintendo 64 to wiem że chodzą na nim gry 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Na SNES też są gry *cough*3D*cough* :P Nie sądzę, żeby ludziom chciało się jeszcze modować tę konsolę, skoro można ją emulować na NDS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nie sądzę, żeby ludziom chciało się jeszcze modować tę konsolę http://pl.youtube.com/watch?v=GmtiLpopevs skoro można ją emulować na NDS Na żywo tego nie widziałem, ale biorąc pod uwagę rozdzielczość ekraników konsolki, to raczej mniej wygodne niż na PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jaklub a można było by tak zrobić że mam adaptor do gameboya na kart microsd, wgrywam na karte romy snes, wkładam kartridź z kartą do snesowego adaptera wkładam do snesa i odpalam,można tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Może pójść. Nie znam się na adapterach do konsol, ale jak są adaptery kart Memory Stick, to można włożyć adapter Memory Stick Micro->Memory Stick Pro w adapter Memory Stick Pro->Memory Stick i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No wiem, ale jak Jaklub wątpi. NDS to Nintendo dual screen? właśnie też zzastanawiam się nad jego kupnem. A co trzeba zrobić by odpalić romy SNES na NDS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dokupić nagrywarkę i nagrać emulator na kartridż. Może pójść. Nie znam się na adapterach do konsol, ale jak są adaptery kart Memory Stick, to można włożyć adapter Memory Stick Micro->Memory Stick Pro w adapter Memory Stick Pro->Memory Stick i wszystko działa. Ale problem w tym, że Super Gameboy to pewnego rodzaju oficjalny emulator - do dziwnego snesowego karta wkładasz grę do GB i grasz w nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 A gdzie kupię tę nagrywarkę i puste kartridże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 http://www.allegro.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 NP. takie coś? http://www.allegro.pl/item447403163_nowa_n...o_ds_sklep.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Nie mam DSa, ale chyba tak. Zapytaj się Maximala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 A nawiasem, czy DS umożliwia korzystanie z neta za pomocą wi-fi? bo nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 A nawiasem, czy DS umożliwia korzystanie z neta za pomocą wi-fi? bo nie jestem pewien A może jeszcze umie grać na pile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 NP. takie coś? http://www.allegro.pl/item447403163_nowa_n...o_ds_sklep.html Tak. A nawiasem, czy DS umożliwia korzystanie z neta za pomocą wi-fi? bo nie jestem pewienTak, jeśli wgrasz na kartę pamięci odpowiedni program i masz w pobliżu jakiegoś hot-spota. A tak przy okazji, co do pierwszego pytania - to się tylko nazywa nagrywarka, tak naprawdę to tylko daje możliwość odczytania karty pamięci przez NDSa, więc się tak nazywać nie powinno :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi