sfinkss Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Przed chwilą dostaje komunikat od dziewczyny że pisałem coś do niej kiedy nie mogłem, w domu też nikog nie było. więc co? ktoś mi hasło za.. ukradł?; ) zmieniłem już, ale czy to coś da? i co polecacie do skanowania kompa czy nie ma żadnych keyloggerów itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ona kłamie! Na stos! Na stos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Raz do Borka z mojego numeru gg pisała jakaś nieznana nam dziewczyna i się zapierała, że to jej numer, a ja go mam od wielu lat... Prawdopodobnie była to wina serwerów GG, coś się popierdzieliło tamtego dnia w bazach użytkowników i następowały złe przekierowania. Możliwe, że trafiłeś na coś takiego właśnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no możliwe... ale jakiś scaning zrobić? EDIT to jednak niemożliwe... bo chyba od razu mojej listy by ten ktoś nie miał? czy miał>? bo potem ustawił sobie opis (tzn. mi; ) ) że ' teraz D. nie mogę, bede później' (D. to od imienia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ja raz miałem gg koleżanki ale przestała tego numery używać :P Po 2 latach (nie kasowałem kontaktu) ktoś inny dostał ten nr o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ja mam numer po takiej jednej dziewczynie...potem użerałem się z połową jej kontaktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Tak Shyliosie, bo istnieje coś takiego na GG, że jak ktoś przez pewien czas nie używa numeru, to zostaje on przydzielony innej osobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no ale ja używam codziennie, ona też; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Nie sądzę, żeby ktoś by się bawił w keyloggery. Nie używaj gg w szkole, kafejkach int. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Z tego co wiem to można się włamać na GG. Widziałem chyba nawet kiedyś taki filmik na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Można, i co z tego? To nie ma nic do rzeczy, też kiedyś z numeru mojej kuzynki pisał jakiś koleś który był przekonany, że to jego numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jak chcecie się włamać komuś na gg to nie radze bo jest to karlne ale kto mógłby donieść o włamaniu jak 70% ludzi nie wie gdzie to zgłosić... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Tu poczytajcie. Hakerzy wszystko potrafią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 gratuluje Tidimel, większej głupoty już powiedzieć nie mogłeś <3 odnosząc się do "szkoły klakierów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Tu poczytajcie. Hakerzy wszystko potrafią :) NOWY POZIOM GŁUPOTY Tidimel - radze sie dowiedzieć co oznacza słowo Haker - bo napewno nie pryszczatego dupka który sciągnie exploita z milw0rm-a, albo naczyta sie podobnych "szkoły hitlerów" i juz myśli że jest pr0 h4x0r Jak chcecie się włamać komuś na gg to nie radze bo jest to karlne ale kto mógłby donieść o włamaniu jak 70% ludzi nie wie gdzie to zgłosić... :) O RLY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi