Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Gra jest klonem Pacmana. Demo ma 4 levele, które kończą się "betowym" zakończeniem. :clover: Pobierzcie: Puckoman Demo Screen: Już jest pełna wersja. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No! No! grafika ładna ale chyba nie twoja! co? Podoba mi sie ta gra tylko w trzecim levelu masz buga otusz: jeden stworek włazi w prawy gurny róg i lata w gure i duł nieda się wziąść tego prezętu i tych żułtych no diamętów chyba. Moja ocena 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No bo grafika nie moja. :lol: Mieszałem, co się da (pacman ze starszych wersji GMa). A ten bug nie istnieje - przynajmniej u mnie. Zawsze, kiedy wejdzie, wychodzi. Pełna wersja w tym albo przyszłym tygodniu. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ladna grafika, u mnie po jakims czasie nagle przestaly sie dzwieki wlanczac ;| i jeszcze stracilem 3 zycia pod rzad bo w 3 planszy stforek latal z gory na dol tam gdzie ja sie pojawialem. EDIT. glos mi sie wylonczyl w calym kompie przez ta twoja gierke :P :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 To, że dźwięk ci się rozwalił, to nie gry wina. Czasami tak jest. Mi też czasem wyłącza się dźwięk w całym kompie, np. jak gram w Age of Empires 3. To że ognik zniszczył cię 3 razy pod rząd - to moja niedoróbka. Poprawię to w pełnej wersji. :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Pacman jak pacman. Dodaj troche bonusów i wrogów. Te kible to drzwi?? xD Można przez nie przejść. Po co robisz napisy po angielsku? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Właściwie nie wiem, po co ja to robię po angielsku. :lol: Co do tych kibelków - to są drzwi i to już tak zostanie. Bug był - ale go nie ma. Co do rozwinięć - poczekaj na pełną wersję. Będą inni wrogowie (np. robale), bossowie (np. przerośnięty kangur), nie mówiąc już o nowych bonusach, rodzajach min i levelach. Będzie też system passwordów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 (Było - nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 PO co to pokazujesz. Przecież w GM jest przykład pacmana. :blink: Po co urzywsz starej wersji gm? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi