skrall Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witam Mam taki problem z game makerem 7.0 Lite sciagalem go z yoyogames.com a gdy wlaczam game makera pojawia sie jakis softwrap i mam do wyboru nacisnac Exit (to wyjdzie) i Buy Now (to zeby kupic) nie wiem co zrobic wam tez sie tak dzieje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 nie przypominam sobie, żeby w gm7 był jakiś limit czasowy ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Co zainstaluje to sie to pokazuje nie wiem dlaczego etraz sciagam jeszcze innego moze cos z tego ebdzie a mam pytanie a jak bede mial zarejestroanego game maker 6.1 to ebdzie to samo co game maker 7.0 zarejestrowany ?? Bo w jednym przykladzie shootera jest ze trzba miec Game Maker 7.0 Pro lub Zarejestrowana wersje 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Jeżeli masz legalny klucz GM6 to możesz go skonwertować do GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrall Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ok juz nie trzba sciagnolem sobie game maker 6.1 TO takie samo jak GM 7.0.Ale dzieki ze pomogliscie.Juz cos bede pomalu kombinowal i tworzyl. ^_^ Niedlugo o mnie uslyszycie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mamy taką nadzieje ;p brak nam świeżej krwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Wystarczyło usunąć folder "softwrap" z X:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty. Czyli z dokumentów udostępnionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi