LionX Dagger Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam od razu na starcie mówię ze engin motion blur nie jest mój ja go tylko naprawdę lekko poprawiłem i wyciągnąłem z engina hightmap autorstwa Burntrubber9 z GMCommunity po prostu uważam ze efekt jest naprawdę fajny i może się niektórym przydać a i odrazy wspomnie że spowolniłem wszystko by efekt był lepszy więc to nie przez efekt engin zwalnia >>Download<< sterowanie itp w credits'ach Screen : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 po prostu uważam ze efekt jest naprawdę fajny Ale posiada dużo błędów i wad np, po użyciu blura i dłuższym poruszaniu się, wyłączyłem go i niż nie miałem na ekranie oprócz 'tła', i mimo obracania się, nie znalazłem żadnych budynków ani nic;/ Do tego przy włączeniu blura, dopóki się nie poruszę, ekran trzęsie, co za ładnie nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ale posiada dużo błędów i wad np, po użyciu blura i dłuższym poruszaniu się, wyłączyłem go i niż nie miałem na ekranie oprócz 'tła', i mimo obracania się, nie znalazłem żadnych budynków ani nic;/ bo pewnie żeś Scrollem za bardzo obracał a to przy szybsza kamerę z wyłączonym blur jeden ruch do przodu mógł cię przesłać naprawdę daleko więc mnie to nie dziwi Do tego przy włączeniu blura, dopóki się nie poruszę, ekran trzęsie, co za ładnie nie wygląda no niestety nic nie jest idealne mi się podoba i szczerze w GM w 3D wcześniej się nie spotkałem z lepszym blur szczerze to z żadnym się jeszcze nie spotkałem dla 3D może PsichiX ci zrobi lepszy XP albo weźmie i ten poprawi lecz musi pamiętać o oryginalnym autorze oczywiście mam tu na myśli Burntrubber9 z GMCommunity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 może PsichiX ci zrobi lepszy XP albo weźmie i ten poprawi lecz musi pamiętać o oryginalnym autorze oczywiście mam tu na myśli Burntrubber9 z GMCommunity O.o Waćpan, weź się w garść! Ze mnie nie lubisz/zazdrościsz* (kij wie co za emocje do mnie żywisz) to nie znaczy żeby jakieś ironiczne/sarkaztyczne* żarciki snuć -.- Od razu zaznaczam że nie mam ochoty widzieć w tym temacie kłótni, więc waćpan racz się nie unosić. Co do przykładu - zupełnie jak lenin, włączając blura nie zobaczyłem nic poza tłem. To trzeba poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 O.o Waćpan, weź się w garść! Ze mnie nie lubisz/zazdrościsz* (kij wie co za emocje do mnie żywisz) to nie znaczy żeby jakieś ironiczne/sarkaztyczne* żarciki snuć -.- Od razu zaznaczam że nie mam ochoty widzieć w tym temacie kłótni, więc waćpan racz się nie unosić. i kurcze powiedz tu komuś komplement no to zaraz jakieś teorie spiskowe będzie snuł co za ludzie co za świat :3 Co do przykładu - zupełnie jak lenin, włączając blura nie zobaczyłem nic poza tłem. To trzeba poprawić. mi wszystko działa cacy nie wiem co wy z tym scroll'em robicie ba mogę nawet filmik na you tube wrzucić jak powiedziałem tak zrobiłem :3 filmik jest w pierwszym poście (czy jak to tam się odmienia XP nie ważne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Mi dziala, nawet fajne tylko ze FPS u mnie ( 6-8 ) gdzie na poczatku bylo 50 odstrasza. Trudno, to jest tylko GM. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 tylko ze FPS u mnie ( 6-8 ) gdzie na poczatku bylo 50 odstrasza. Trudno, to jest tylko GM. ;p hmm jesteś pewny jak już mówiłem specjalnie grę zwolniłem by był lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 hmm jesteś pewny jak już mówiłem specjalnie grę zwolniłem by był lepszy efekt Tak jestem pewny, widze tu 6-8 fps. Chyba , ze tak powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Tak jestem pewny, widze tu 6-8 fps. Chyba , ze tak powinno byc. no powinno być tak jak na filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ale posiada dużo błędów i wad np, po użyciu blura i dłuższym poruszaniu się, wyłączyłem go i niż nie miałem na ekranie oprócz 'tła', i mimo obracania się, nie znalazłem żadnych budynków ani nic;/ Do tego przy włączeniu blura, dopóki się nie poruszę, ekran trzęsie, co za ładnie nie wygląda Ja nic takiego nie zauważyłem :blink: Może za krótko chodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 bo pewnie żeś Scrollem za bardzo obracał a to przy szybsza kamerę z wyłączonym blur jeden ruch do przodu mógł cię przesłać naprawdę daleko więc mnie to nie dziwi A właśnie że nie. Uruchomiłem przykład, od razu dałem Slow motion i mi takie rzeczy się działy ;P nie wiem właśnie czemu, nikt nie ma takiego problemu, dziwne;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi