peterz_pl Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Tytuł: DBGT costam... Gatunek: bijatyka Opis: Projekt urwany na samym początku. Wersja demo pokazuje ruchy bohatera... nic wiecej. Download: http://www.gmclan.org/up1048_4_game.html Rozmiar pliku: 8MB Autorzy: Programowanie: Just me :) Screeny: Zamieszczam ten plik ponieważ nie wiem czy robić dalej tą grę, czy jest wieśniacka i mam robić co innego. Chcialbym zebyście coś doradzili. :) To jest tylko system walki, pełen błędów. Jak dochodzimy do oozaru nic nie mozna zrobic. :D heh. dzięki :) STEROWANIE: - Strzałki - A,S,D - ciosy - E - wybór ataku - W - atak - Q - ładowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Nieźle ci to wyszło, niezla gierka, ja na twoim miejscu robil bym ja dalej ale narazie to 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Grafiki nie pasują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 UP@ bo większość jest z rpg makera a gra słaba celowanie trochę dziwne i postać w cieła mi się w ląd i nie mogłem wyjść 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 większośc... aż 2 :/ super.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Fajna gra ale postacie sie nieraz wciaja w ląd. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Rób dalej :D Parę poprawek i rules gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi