gorefest Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Orientujecie się w jakich cenach jest teraz playstation ? (ten pierwszy,co tekken 3 na nim chodzil :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Widzę, że w ogóle Ci się szukać nie chciało... http://allegro.pl/6025_sprzet.html?order=t&view=gtext Na nówkę nie licz, wątpię, że znajdziesz. Jak jeszcze PS2 królowało, to można było dorwać w Realach PSOne, ale teraz jak jest PS3, to PS2 masz w niskich cenach, a PSX/PSOne nowych już raczej nie znajdziesz. Tylko używki na allegro, chociaż zawsze możesz na google poszukać. EDIT: Poszukałem w Google i proszę: http://www.twenga.pl/cena-PlayStation-PS-o...-PSOne-443623-0 http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...ne_LCD_PSX.html http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...amieci_PSX.html Moim zdaniem już lepiej PS2 kupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Albo PSP - pozycje z PSa w kieszonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Polecam PSP i tekken 5 a tekken 3 chyba pujdzie na psp przez emulator PS: Sory za bledy ale pisze z przegladarki co nie obsluguje polskie znaki ale to sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Nie pisz "pujdzie", tylko "pojdzie". Na kompie pewnie ten sam błąd byś zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Kupuj psp,jest zarąbiste!! sam mam od ponad tygodnia i tekken 5 jest epszy od trójki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Nie pisz "pujdzie", tylko "pojdzie". Na kompie pewnie ten sam błąd byś zrobił. Tiaa bo ja jestem tobą żeby takie błedy robić :lol: :noob: A jeżeli niechcesz psp to na przykład ps3 @Nikas a jaki masz soft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Tiaa bo ja jestem tobą żeby takie błedy robić :noob: A wiesz, że zrobiłeś taki błąd i to ty jesteś n00bem ortografii? Nie zachowuj się jak małe dziecko, real ci do tego nie starczy? ;p A jeżeli niechcesz psp to na przykład ps3 Podobno ciężko z tą wsteczną kompatybilnością u PS3 (przynajmniej z PS2). PSP lepsze do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja mam psOne :P moge sprzedać :P -pad zepsuty :D Kupuj psp,jest zarąbiste!! sam mam od ponad tygodnia i tekken 5 jest epszy od trójki !! Kup PS3!! Jest lepsze od PSP!!! Mam od paru tygodni!! A unreal tournament 3 jest lepszy od classica!!!! -.- On pytal o PSP?? Pytal o Tekkena 5?? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 PSX mońdziole, nie PSP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 PS1 kosztuje przeciętnie 100zł, ale dla tych, dla których ważne są gry, a nie klimat (zaje...), powinien wziąźć PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 3.95 a co do błędów... jakiś fan btn (23-09-2008 19:20) jak to niewiesz wez pomuż jakiś fan btn (23-09-2008 19:21) robie bledy bo mi sie chce XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Bardzo dawno nie gralem w ps 1 bo chyba laser siadl :) A psp w jakich sa cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Fat na allegro ~400zł w sklepach typu Saturn już nie ma A po ile Slim to już nie wiem P.S. Allegro i google się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi