zbysheck Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Zapewne temat ten przewijał się niejednokrotnie, no ale warto się spytać jeszcze raz spytać, może się coś zmieniło. Czy zna jakiś ciekawy hosting o takich mniej więcej cechach: - BRAKU REKLAM - obsłudze php/mysql - niezawodności [nie chcę, żeby moją stronę można było odwiedzać tylko od święta tak jak na PDG] - szybkości która by nie przeszkadzała zbytnio - nie musi być duży, ale to 100MB by się przydało - bez dużych ograniczeń na rozmiar plików - bez ograniczeń na typ plików - jeśli jest płatny to żeby można było płacić SMSami za każdą pomoc wdzięcznym niezmiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 lua.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja znam fajny :) http://localhost/ :) Spełnia wszystkie twoje wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 http://inwestnet.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jeszcze nie miałem sytuacji, gdzie pdg by mnie zawiódł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wczoraj pdg padł. Moja strona, strona główna pdg.pl, wszystko =/ no i dlatego właśnie szukam teraz czegoś normalniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 boo.pl Słyszałem na ich temat różne opinie, ale mnie nigdy nie zawiedli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wczoraj pdg padł. Moja strona, strona główna pdg.pl, wszystko =/ no i dlatego właśnie szukam teraz czegoś normalniejszego Każdy hosting od czasu do czasu pada. Zauważyłem, że oni mają spore kłopoty z bazą danych, coś mi się wydaje, że jacyś idioci trzymają pliki w SQLu i potem cały serwer tak odlotowo chodzi... Uroki darmówek, ale i tak, pdg jak na darmowy hosting ma bardzo dobrą ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Tylko że akurat pdg mi działa mniej więcej tak często jak się zwiesza, więc wolę jak najszybciej to zmienić. W googlach najlepsze opinie mają lua i boo właśnie i jestem trochę rozbity. Jak myślicie co lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 60free.ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Poczytaj opinie o różnych hostingach na webhostingtalk najlepiej i wybierz co Ci najbardziej odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Poczytaj opinie o różnych hostingach na webhostingtalk najlepiej i wybierz co Ci najbardziej odpowiada. Dzięki bardzo za stronkę, chyba wezmę boo.pl jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie rozumiem o co chodzi... pdg.pl działa, tak samo jak moja strona na nim x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 nie rozumiem o co chodzi... pdg.pl działa, tak samo jak moja strona na nim x_X Przeczytaj jeszcze raz co żeś napisał i zrozum DOSŁOWINIE swoje wypociny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 dhost.info ; przez jakiś czas były tam reklamy, ale potem znowu poszły się kochać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://ic.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 NAJD.pl Darmowy - najd.pl DARMOWY HOSTING! Domeny Twoja własna domena Aliasy domeny 5 Subdomeny 5 Miejsce na stronę Limit dyskowy 1024.00 MB Limit transferu 100.00 GB Usługi Obsługa PHP tak Konta pocztowe 5 Konta FTP 5 Bazy danych SQL 5 Użytkownicy SQL 5 Dodatki ispCP Panel Kontrolny tak Webmail tak Menadżer plików tak Kopia zapasowa i przywracanie tak Statystyki tak Spersonalizowane strony błędów tak Chronione obszary tak Własne logi Apache tak Wydajność Wsparcie dla poczty i WWW tak Automatyczne uaktualnienia tak Cena Cena pakietu bezpłatnie Opłata aktywacyjna bezpłatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi