M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Zrobił by mi ktos 5 Bossów z Pataponow, razem z Animacja Ataku? Bardzo bym prosił ;) Aha a rozmiary to takie mniej wiecej jak oryginalnej wersji, Potrzebuje Boss'ów: Taka jakby glizda, atak-rusza pyskiem i ogonem Smok(czy cos takiego =P), atak-strzela laserem I jeszcze jakies 3 inne PzDr. M1513Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 raczej takich dużych grafik ci nikt za darmo nie zrobi ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 niech zgadnę robisz podróbkę patapon? ja robiąc chokopon robię swoich własnych bossów że by nie zżynać a tak w ogóle to oni chyba mają do tego prawa autorskie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 niech zgadnę robisz podróbkę patapon? ja robiąc chokopon robię swoich własnych bossów że by nie zżynać a tak w ogóle to oni chyba mają do tego prawa autorskie nie? Nie. Napisał, że chce grafikę smoka który strzela laserem. Każdy ma prawo do narysowania smoka czy glizdy i wykorzystania tego w grze. Nikt nie może tego zabronić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ta tylko ja wiem o jakiego smoka i o jaką glizdę mu chodzi może i masz racje ale założe się że bossowie będą podobni jak pataponsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Z tym ze ja nie wykorzystam ich grafik, ktore uzyli w Patapon tylko chce zeby ktos inny mi zrobil takze nie zlamie praw autorskich, a to ze mam podobny pomysl do nich to to jest zbrodnia? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 nie mówię że nie możesz robić podobnej gry ale jak grafika będzie bardzo podobna do oryginalnej to mogą się przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 A no jasne, bo przeciez moja gra jest skierowana do odbiorcow z calego swiata, a dystrybucja bedzie na skale swiatowa, gra bedzie bardzo zauwazalna.... chlopcze gdzie ty zyjesz, myslisz ze oni kiedykolwiek uslysza o tej grze? Wątpie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 kurde mój znajomy też tak myślał bo robił podróbkę setlersów i tylko grafy budynków użył a wystarczyło że zobaczy to nie odpowiednia osoba i już można mieć kłopoty no ale nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 No ale on wydal ta gre? Dokoncz jak zaczoles ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 że tak oficjalnie? to nie ale umieścił w necie i serfują w sieci takie osoby co wyłapują takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 i musial placic kare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Zalu: nie udawaj, że znasz Patapon. Smok nie strzela laserem w oryginale. No i nikt nie zastrzeli go za fangame'a. Dopiero, gdyby to sprzedawał, coś mogliby zrobić. Przykład: Mario Forever jest bardzo popularne, a Buziol ma się dobrze. A przecież są tam grafiki z Mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 UPUP nie ale musiał zmienić grafikę up znam bo grałem no może tak w przypadku buziola było ale ja wiem swoje i wiem że za takie coś może się dostać bo część kasy idzie gdzieś tam (do skarbówki? nie) dlatego nie którym się to opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ale ja wiem swoje To źle wiedzieć swoje. Trzeba wiedzieć ogólne (tzn. prawdziwe). wiem że za takie coś może się dostać bo część kasy idzie gdzieś tam (do skarbówki? nie) dlatego nie którym się to opłaca Gdzie idzie? Do du..., za przeproszeniem. Przecież to ma być gra freeware - nikt nie będzie za nią płacił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 znaczy źle się wyraziłem znajomy mi mówił że to jest tak jakbyś zadzwonił do zielonych i pokazał im gościa który łowi bez karty i w tedy dostajesz kasę tu jest podobnie dzwonisz gdzieś (nie pamiętam gdzie) że naruszyli prawa autorskie i dostajesz kasę a gościa zgarniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Nikt jeszcze nie donosił o jakieś głupie fangame'y, więc nie mam pojęcia, o co ci chodzi. Boisz się o nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Jaklub moze ty bys mi zrobil te gafiki? ;) Widzialem jakie grafiki zrobiles Miskowi-GM (Patapony) To jak bedzie? ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Ja do bossów się zupełnie nie nadaję, choć może jutro spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Fajnie się czatuje :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Przeszkadza Ci to? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 M1513Q, ale mimo wszystko wykazałbyś się większą inicjatywą w wymyślaniu własnych boss'ów. To wcale takie trudne nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi