Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Witam! Szukam prosty model ludka + animacja biegania, strzelania i marszu Szukam też grafika 3D, nie mam pieniędzy, żeby go opłacić. Grafik nie musi umieć dużo :) Wszystkie grafiki chciałbym w formacie *.md2 Z góry dziękuję :) PS: Nazwa projektu: Impossible, strzelanka 3D FPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wcześniej w twojej sygnaturce widniało logo Blendera. Sam już nie potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Animacji - nie :P Ale modeli ładnych nie umiem :( tylko jakieś kwadratowe pistolety... To że miałem blendera, to nie znaczy że jestem arcymistrzem ^^ PS: poszukuję ludków a'la to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Uuuu kolego trudno dzisiaj o grafika 3D za darmo! Ja tworze w blenderze modele 3D ale mam problemy z animacjami... :( ale mam pare postaci... ale w formacie 3ds :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 crack, o tym gosciu z fotki i to za darmo zapomnij, zaden szanujacy sie grafik 3d za friko nie bedzie siedzial tygodniami dla darmochy :P poza tym irrlich tego nie pociagnie, pamietaj ze modele musisz dostosowac do swoich zdolnosci optymalizacji gry, bo inaczej mimo ze to bedzie w c++ pisane to i tak ujrzysz przykre ~1 fps. taka moja rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Crack a robisz w C++ czy w GM'ie :P ? A co do ludzika: ale problem. Znajdź sobie na necie jakiegoś fajnego, ściągnij/zrób sam tekstury nałóż je na niego, zrób animacje już :P I nie mów, że nie umiesz animować w Blenderze, jak zapewne nawet nie próbowałeś ;) PsihiX: Nie przesadzasz? To tylko wcale nie tak skomplikowany model (a można go jeszcze trochę uprościć :P) z dobrą teksturą. W grze oczywiście bez antyaliasingu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 W C++. Ludzik nie musi być jakiś hi-polygon :P byleby tylko w ten sposób wyglądał :) Może być nawet nałożona tak tekstura... Z animacjami próbowałem trochę nic nie wychodziło :( PS; No to mógłby mi ktoś przerobić tą teksturę? Obrazek I tak ona leży na ludku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sam zrobiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ja polecam kupować na turbosquid, tam modele są najwyższej jakości jednak musisz mieć pieniądze... psi: irrlicht nie, ale opengl/directx na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Sam zrobiłeś? :) Niestety nie :) znalazłem na jakiejś stronce z modelami md2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 co ty sobie człowieku jaja robisz kto ci za free taki model 3D zrobi spróbój sam coś sklecić nie musi być odrazu model 3D a'la Crysis zrób coś własnego :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 I tak nie wiem, w czym problem :P Znajdujesz na necie jakiegoś ludzika, upraszczasz jego model, nakładasz jakąś teksturkę z neta i gotowe. W godzinę masz ludka niemal tak dobrego, jak tamtn, co pokazałeś. Oczywiście, korzystając z cudzych tekstur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja bym chciał taką oryginalną texturkę... Nie z neta, model mam ale tylko texture trzeba przerobić i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Wiesz broń może może bym ci zrobił ale to za 10 zł :P Ale pamiętaj nie będzie to super-ekstra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenikser Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a nie możesz jakiś gotowych modeli wsiąść z jakiś stron :P ja mam takich dużo :P jak coś to pisać na pw lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi