Maximal Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Zainstalowałem sobie Borland C++ Builder 6. Odpalam program, wszystko pięknie. Robię sobie projekt i chcę go skompilować. I tu pojawia się problem. W trakcie linkowania wyskakują mi dwa okienka. Pierwsze: Unable to create process: Jeden z plików bibliotek potrzebnych do uruchomienia tej aplikacji nie może zostać znaleziony. Drugie: Odnalezienie wymaganego pliku .DLL BORLNDMM.DLL było niemożliwe. Co mam zrobić? Skąd wziąść taką bibliotekę? :crying: Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 https://gmclan.org/up24_4_borlndmm.html Wgrywasz to do katalogu Bin w C++Builderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Wgrałem, ale dalej wyskakuje to samo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Wgrałem, ale dalej wyskakuje to samo :( <{POST_SNAPBACK}> To wgraj do katalogu system32 który się znajduje w katalogu Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 To wgraj do katalogu system32 który się znajduje w katalogu Windowsa. Wgrałem i wszystko świetnie działa :) Co prawda wyskoczył błąd dotyczący innej biblioteki, ale też ją skopiowałem i wszystko gra. Wielkie dzięki za pomoc! :) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Żeby nie zaśmiecać forum to tu napisze bo mam podobny problem. Jak w Borland'dzie dołączyć do programu biblioteke glaux.lib? Bo bibliotek lib się chyba nie dołącza za pomocą #include? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 O ile wiem, to z zakładki Projects trzeba wybrać Add to Project. Później trzeba odnaleźć plik biblioteki i kliknąć na Otwórz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Dzięki Biblioteka się chyba dodała ale mam: [Linker Error] 'E:\PROGRAMY\BORLAND C++\LIB\GLAUX.LIB' contains invalid OMF record, type 0x21 (possibly COFF) Co z tym zrobić? Bo się nie kompiluje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi