Darlix Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jak zrobić coś takiego że jak kliknę przycisk "przeglądaj" to wyskakuje mi takie okienko i żebym mogł z wybrać z tamtąd tylko pliki muzyki... porszę o pomoc lub o jakiś mały przykładzik :( Może być wyświetlanie samego okiena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 fname=get_open_filename('MP3|*.mp3','') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 get_open_filename() dokumentacja eh, psy szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 a gdzie to mam wpisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Tam gdzie Ci potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 dajesz taki klocek 'place a piece of code' i tam to wpisujesz. e: ej no, jak mozesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ze tak powiem, fname to zmienna ktora przechowa stringa z adresem pliku wybranego w okienku. reszte sie domysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9989 Voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Hahaha bardzo śmieszne <_< to akurat wiem :) Dzięki już działa :P a i jeszcze jedno a może 2 pytanka... 1. Jak zrobić przycisk Pause że jak kliknę "pause" to muzyka się zatrzymuje i jak jeszcze raz kliknę to leci dalej od tego miejsca gdzie się zatrzymała... 2. i jak zrobić playlistę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 w GMowym standardzie chyba nie da się pauzować mp3ójek, ale na dll'u mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 w zasobach gmc jest taki przykład playlisty: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 wiem ze jest taki przykład bo go sciągałem ale mam z nim problem bo nie wiem jak go użyć... i tego ostatniego posta napisałem w złym temacie... Nie wiem jak zrobić w nim playlistę :( KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 nie mogę pobrać tego co podałes w linku ale pewno musisz użyć get_directory_alt('','') i zaraz po tym powtórzyć szukanie plików i tworzenie listy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 to jest ten sam plik co dałeś wczesniej w linku :) ale i tak nadal nie kapuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 jutro Ci przerobię przykład. Przypomnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi