Metju Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 No własnie, po krotkiej przerwie kontynuuje swoj projekt i chcialbym zrobic wybór postaci, tylko jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Chodzi ci o wybór postaci na początku gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Przy takim czyms można się posłużyć przykładem do edytora postaci z GmClanu, tylko że trzeba by go odpowiednio zmodyfikować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ale jeśli chodzi o to, że wybierasz postać na początku, to można zrobić tak: W menu gry wsadzić rysunki postaci i jak sie na nie kliknie, to sprite bohatera zmienia sie na odpowiedni rysunek. Jeśli dobrze zrozumiałem o co ci chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metju Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Tak to juz teraz mam, tylko chce zeby te postacie mialy rozną szybkość, hp i inne takie parametry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 No to zrób warunek, że jak wybierze tą postać, to jak np. przycisnie lewą strzałkę to postać się będzię poruszała szybciej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Wejdź na forum i skorzystaj z wyszukiwarki, bo ja nie mam ochoty i mi to niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Metju@ Przecież to proste :) Tworzysz zmienne np. szybkość i w zależnosci jaką postać wybierzesz, będzie ona miała różne wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi