Muchaszewski Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jak zrobić kilka lini pod rząd przykład: Klikam PPM i pojawia się linia od Gracza do myszki a ta linia zostaje (wciąż jest narysowana) a następne kliknięcie spowoduje że od ostatniego punktu pociągnie się kolejna też do myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 przypisuj do tablic pozycję początkową i końcową lini ;) potem tylko pętla i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To teoria ale ja nie umiem Tablic można jakiś Kod <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 tablica[ 1 ] = mouse_x tablica2[ 1 ] = mouse_y .. oki zaraz zrobię przykład ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Jak zrobiłeś to nie pogardze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Proszę: https://gmclan.org/up1558_11_rysowanie_lini...nie_po_nie.html Dorobiłem kilka bajerów, chyba największy, ze player może się poruszać po stworzonej "nitce" z lini resztę zobaczysz sam. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Dzięki o coś takiego mi chodziło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi