Dżamper Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 3. Nintendo zrobiło Game&Watch, które przypominają ruskie jajka, ale nimi NIE SĄ. Raczej "Zostały zrobione ruskie jajka, które przypominają Game&Watch ale nim NIE SĄ." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 to mialy byc mini gierki nintendo, na poczatku bylo slowo, potem nintendo, i rosjanie skopiowali wszystko, teraz juz nikt nie pamieta starszych wersji od nintendo... 1.tak wiem ze gameboyt jest od nintendo, ale ta gierka nie jest gameboyem O.o 2. na poczatku byla myszka miki O.o potem egg, z niesamowicie podobna "grafika" :) bym sie spieral dopoki nie znalazlem tej gry, i mnie dobilo 3. O kurcze pomylilem sie, ale mialem dobrze na mysli :) 4. O.o a czy ja powiedzialem ze nie... 5. aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Skończycie? Temat dawno umarł... Tego typu posty naprawdę w niczym nie pomagają. Wystarczyło wysłać raport. Tym razem nie będzie warna, ale nie rób tak więcej. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi