Slax Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam potrzebuję kilka grafik. Rzut: Z góry. Za zrobienie grafik, umieszczam w Creditsach. Mam nadzieję że mi pomożecie. 1. Latarnia rozmiar: 32 x 32 px 2. Tir rozmiar: 76 x 38 Coś na wzór tego: http://www.imagic.pl/public/180284/lolek%20matolek.gif 3. Budynki: - Magazyn; rozmiar: 256 x 256... Uwagi... Najlepiej by było żeby dach magazynu sprawiał wrażenie płaskiego... I by wyglądał jak blacha. - Sklep;) rozmiar: a) 256 x 256 B) 512 x 768 c) 1220 x 600.... Uwagi: Dach, najlepiej żeby wyglądał jak dachówka czy tam blacha :) Kolory dowolne byle bez jaj że np. różowy xD Może być: Ciemno pomarańczowy, biały, czerwony. - Stacja paliw: Coś na wzór tego: http://www.imagic.pl/public/180287/stacja%20paliw.PNG Uwagi dot. stacji paliw: te czarne kwadraty czy tam prostokąty to są to te dystrybutory przez które idzie paliwo, najlepiej by było jak by były to osobne sprity. Rozmiar to: 25 x 50. Budynek gdzie się płaci za paliwo, rozmiar to: 300 x 550 Na razie to tyle, jak będę potrzebował jeszcze czegoś dam znać w tym temacie :) PS: O tych "a,b,c" w sklepach chodzi mi oto by były 3 sklepy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Zrobiłem dystrybutor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 masz tu tira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Fajny tir !!! Zrobiłem terz bydynek stacji i magazyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Tir zarąbisty :D Dystrybutor może być. Magazyn też, ale stacja paliw zupełnie nie pasuje do stylu gry :( Ale i tak creditsy :) Ale topic nadal aktualny :) No co jest? !!!!!1oneone Odświeżam :) Proszę zróbcie mi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi