fisz7 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jak widzicie jestem nowy na forum i potrzebuje porzadnego tutoriala:D :mellow: A więc chodzi mi o takiego: 1. Głowny bohater ma 3 życia jak walnie w przeciwnika traci 1 2. Po stracie 3 żyć pierw pojawia się Online highscore , gracz widzi wszystkie wyniki wpisywania się a jak ma wynik powyżej 5000score to też się wpisuje. a pozniej restart gry. Plz pomozcie z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Jak widzicie jestem nowy na forum i potrzebuje porzadnego tutoriala:D FAQ, dokumentacja i przykłady na forum.... 1. Głowny bohater ma 3 życia jak walnie w przeciwnika traci 1 Jak walnie? GML create: zycia=3 kolizja z przeciwnikiem: if zycia>0 zycia-=1 opisz dokładniej jak wygląda u ciebie uderzenie, czy przez kolizję, czy inaczej. btw to wystarczy poszukać na forum, wiele już takich tematów było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 2. Po stracie 3 żyć pierw pojawia się Online highscore , gracz widzi wszystkie wyniki wpisywania się a jak ma wynik powyżej 5000score to też się wpisuje. a pozniej restart gry. Pierw sie naucz robic normalny highscore a potem online... to nie jest takie latwe, wiedz narazie wedlog mnie sciagnij tutoriale z yoyogames.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Online highscore chyba nie jest taki trudny (Chyba O.o), wystarczy zapisywać zmienne do pliku *.php na serwerze i później je odczytywać. Ale chyba potrzeba dll'a do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 TUTAJ masz dll-a do wyników online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi