Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ano, mamy, ale to i tak pierwsze dni, to można odespać na lekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ano, mamy, ale to i tak pierwsze dni, to można odespać na lekcji. Jeszcze miesiac wakacjiiii .. ;d Marmot , zebys sie dal wybudzic chociaz pod koniec lekcji bo gorzej bedzie jak wybudzaniem zajmie sie nauczycielka. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jaklub : lol? czyli jak widzę grę ze znaczkiem 18+ pięścią,narkotyikiem,chmurką z %$# i znaczki płci to nie chce kupić? Mam masę gierek ze znaczkami +18, pięścią, narkotykiem i chmurką z %$#, teraz tylko nabyć te ze znaczkami płci. Do mojej kolekcji należą: Wiedźmin +18 F.E.A.R +18 F.E.A.R: Perseus Mandate +18 S.T.A.L.K.E.R i inne duperele :P Moim zdaniem, gdy dziecko jest rozsądne nie dostanie bzika. Np. mój brat, gra 24/7 w FPS'y i nic mu się jeszcze nie stało... EDIT: Kurna o najważniejszej to zapomniałem: GTA IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jednak właśnie często te znaczki +18 itp, jedynie przyciągają młodszych. Taki zakazany owoc, nie powinni i właśnie dlatego chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Mają taki wpływ, że na ogólnopolskim konkursie języka angielskiego zająłem 28 miejsce =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Mają taki wpływ, że na ogólnopolskim konkursie języka angielskiego zająłem 28 miejsce =) Uczą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ta i w radiu słyszałem że dzieci w wieku 12 lat grające w zręcznościówki nie mają kłopotów z matematyką o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bo trzeba odpowiednio sobie podzielic życie/komp, ja bym nie wyrobił bez kompa ale tez bym nie wyrobil bez wyjscia na dwor, piwka, ganji dupki bilarda klubu itp. W porownaniu do takiegp typowego znajomego mego - siedze bardzo duzo przed kompem, ale chyba nikt nie napisze ze nie mam swojego życia. Ale taka prawda po prostu juz wyrosłem z giercowania na chama i bunkorwania sie 24/7 za czasów diablo2 prawie nie wychodziłem z domu ;] ale to przejściowe było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bo trzeba odpowiednio sobie podzielic życie/komp, ja bym nie wyrobił bez kompa ale tez bym nie wyrobil bez wyjscia na dwor, piwka, ganji dupki bilarda klubu itp. W porownaniu do takiegp typowego znajomego mego - siedze bardzo duzo przed kompem, ale chyba nikt nie napisze ze nie mam swojego życia. Ale taka prawda po prostu juz wyrosłem z giercowania na chama i bunkorwania sie 24/7 za czasów diablo2 prawie nie wychodziłem z domu ;] ale to przejściowe było Ta, o mnie sądzą, że siedzę w domu 24/7 a większość czasu nie ma mnie w domu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a większość czasu nie ma mnie w domu ;/ Każdy nolajf tak mówi! :< Ah, Diablo II LOD miało na mnie taki wpływ, że nie spałem, bo expiłem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 to sraj na to co ludzie mówią i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 to sraj na to co ludzie mówią i tyle Ale to wk*rwia, jak taki beka zacznie mnie nazywać trollem i oczerniać tylko dlatego, że siedzę w nocy na forach i niby siedzę całymi dniami w domu ;/ Tak, otrzymałem miano "no life" gdy pokazałem jakiemuś pacanowi jak gram w Duke Nukem 3D i jak pobiłem rekord w szybkości dojścia do końca poziomu, 49 sekund, gdzie rekord to 53. Przepraszam, niesie mnie po tym jak musiałem się sprzeczać z tapeciarą w mojej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Po co się sprzeczać, trzeba umieć odpowiednio wyjść z sytuacji, albo takim tekstem dowalić, że już nic od ciebie nie będą chcieć ;p . Racja, może jestem aspołeczny, ale nie barykaduję się w domu 24/7 i nie gram nonstop, więc nie mam problemu z powiedzeniem, że racja, lubię grać na kompie i gram dużo, ale nie jest to jedyne co robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Odnośnie relaksu przed grami: jeśli gry są potrzebne komuś, żeby się zrelaksował, to już jest z nim źle :P. Relaks na świeżym powietrzu, heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Odnośnie relaksu przed grami: jeśli gry są potrzebne komuś, żeby się zrelaksował, to już jest z nim źle :P. Relaks na świeżym powietrzu, heh. Gry uczą. W Half-Life 2 uczysz się logicznie myśleć, albo w Portalu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Mnie tam się nic nie dzieję bez problemu mogę grać w takie gry i nie dostaję żadnego bzika, ani koszmarów nie ma...cool... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To przy czym kto się najlepiej relaksuje, to jego sprawa prywatna, kwestia gustu. Jedni się relaksują niszcząc samochody na złomowisku, jedni grając w nogę, a jedni grając na komputerze. Mnie na przykład gry komputerowe najlepiej relaksują, jak zresztą wcześniej mówiłem, nie mówię, że nie siedzę w ogóle na dworze, ale nie przeczę, że lubię być w domu i lubię grać na komputerze i czasami poświęcam ku temu więcej czasu niż spędzaniu na dworze, co wcale nie oznacza, że w czymś jestem gorszy od tych co siedzą nonstop na dworze ;p . Może jestem aspołeczny i mało towarzyski na ogół, ale to z wyboru, zawsze byłem domatorem, siedzenie nonstop na dworze mnie nudzi, a nawalanie się do upadłego bez przerwy mnie nie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi