Kosmitak Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam jest mi potrzebna grafika amunicji -od pistoletu -od shootgun'a -ok karabinu maszynowego Rozmiar około 16*16 albo 20*20 Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Coś w tym guście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak dobrze przerobisz. Może Ci się przydać (Znalazłem w guglach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jemu chodzi chyba o takie 'skrzynki' amunicji, a nie o oddzielne pociski (tak mi się przynajmniej wydaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 KubaGM no mniej więcej oto mi chodzi ale tylko przy karabinie Tidimel no to jest bardziej pocisk od snajperki Wojzax no nie w tym stylu bo troche do takiego czegoś https://gmclan.org/uploader/4472/gra.jpg nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Może pomniejsz te grafy, a nie pociski wielkości ludzika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Może taka paka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 UP@ mogłeś poprawić końcówki bo wyglądają jak paski a nie naboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A może taka paczka amunicji Ogólnie mógłbyś sprecyzować jaka amunicja w jakiej formie ma być narysowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 O znalazłem Ci naboje do pistoletu: Wystarczy trochę przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dzięki zastał jeszcze pistolet danielBGRJ przecierz napisałem w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi