Mucco Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Szukam jakichś fajnych shooterów (tzn.strzelanek) w widoku 2D(z góry czy izometrycznie - obojetnie) robionych w GM'ie,ale z fabułą.Wiem,że niektóre shootery to tylko zwykłe nawalanki bez fabuły.Ale ja mam ochotę na małe co nie co z fabułą :rolleyes: EDIT: Dobra,nie muszą być gry z GM'a.Chodzi mi głównie o shootery typu:jestem gangsterem,itp. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 GTA II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Właściwie... czy istnieje inna gra od GTA w której jesteś gangsta i masz widok Top-Down?... chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @UP: FAIL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @up: fail again... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No poza GTA jest jeszcze GTA 2 i GTA London ;-) Nie no, na pewno są jakieś niezależne produkcje. Poszukaj po sourceforge.net, tam jest pełno darmowych, legalnych gier. :) Z tego co wiem na GMClanie siedzi gra z kosmitami w tytule, z widokiem top-down... Tylko nie wiem, czy ma fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi