Zakol Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ależ psychologiczne podejście :P EDIT: A ty bobrze to co?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Już świętoszek się znalazł, co żadnego offtopica nie robi xD . Ładnie proszę, a ci dalej swoje. No, naprawdę... jak dzieci... jak dzieci... :D A tak na serio: Ranma już wyraźnie powiedział, że jeśli konkurs będzie, to 1 listopada. Wtedy też poda temat. Wy juz też zaproponowaliście coś od siebie. Czy rzeczywiście musicie jeszcze coś pisać? Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ta! Grę w jeden dzień, pewnie taką, jak większość robi, czyli zrobi dwa ludki, jeden poziom i gra jest, i już ją na serwer, i tak co dwa dni! Spawdzaj, co piszesz. Nie będę już mówił, w jaki sposób, bo podawałem to już kilkanaście (jeśli nie więcej) razy. Poza tym zastanów się - po co ten post? Przecież nic nie wnosi i nie wiadomo nawet dokładnie do kogo piszesz (do jakiej wcześniejszej wypowiedzi się odnosisz). Ostrzeżenie. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Słuchajcie Patrysława bo ostrzeżenia polecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 No to teraz gnysek mistrz riposty :P Tym razem i tak jak wygram konkur, więc nie ma sesnu go robić :D A tak na serio, to zalezy jaki byłby temat, ale chyba raczej nie wystartowałbymw tym kokursie. A to dla tego, że nie mam czasu. Zajmuję się jak wiecie moim FF:BoS (to by była dobra gra na konkurs oczywiscie, ale pod koniec zimy), i nad dwoma stronami internetowymi, więc czasu nie mam za duzo. A może damy temat Gra bez krwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 a mi czas do kompa ograniczyli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Co z konQrsem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 N1c k0l3g0, n1c :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Nic, a jaki chcecie temat? :D Bardziej skonkretyzowany tak? Może oldshoolowy platformer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja jestem za strzelaninką (3 raz strzelanka xD ) ale tym razem, nie hordy przeciwników, nie objekt do obrony, ale strzelanka w której mamy konkretny cel jakiś (np. porwanie miss world lub coś w tym stylu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gra któej tematem jest sport zespołowy- np. pilka nozna, siatkówka, koszykówka, hokej. ewentualnie gra strategiczna i do wyboru byłyby dwa rodzaje:strategiczno -ekonomiczna lub RTS. Myśle że tematy podane przeze mnie są dobre gdyż jest duża dowolność i różnorodność. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 A może fabularna gra świąteczna? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 No dobra, mam nadzieję że dziś zostanie podany temat konkursu. Choć jeśli Ranmaman tego nie zrobi to ja nie będe miał mu tego za złe. On i tak wiele już zrobił dla GMclan(m.in- Rekonfiguracja sterowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jestem za Zakolem grę świąteczną w której byśmy np. rozwozili prezęty, albo wyścigi reniferów z mikołajem na sankach ha! ha!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Platformowka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Przygodową :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi