Feniks Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 jak robić żeby narysowany tekst (scripcie) wyprzedził (był na wierzchu) rysunek?? jaką wartość trzeba dać tekstowi w "string" <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Co do pierwszego. Masz coś takiego jak depth. A jeśli rysujesz oba to sprawdź w jakiej kolejności są rysowane ;] Co do drugiego, o co ci dokładnie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Wartość STRING to treść tekstu, który ma być wyświetlany. PS. Kurcze, nie wiem czy to dobrze wytlumaczyłem :P W każdym razie zamiast STRING wpisujesz tekst do wyświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ino tak ;] Chodzi o draw_text? To w string dajesz jakiś tekst tylko że musi by w '' lub "". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 draw_text(x,y,string) String czyli text, który ma być wyświetlany ale musisz dać na końcu i na początku taki znaczek ' :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 pomyliło mi się chodziło mi o watrość która pozwoli określić "głębokość" tekstu. czyli chyba "alpha" :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Raczej chodzi o depth. A tak w ogóle, jeżeli chodzi o jeden obiekt, to tekst musi być rysowany po spricie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Wcale nie, jeden obiekt to obiekt o danym spricie, a w drugim obiekcie dajesz draw_text i odpowiedni depth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi