OsamodasxD Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 a mi sie tam nawet to podoba daje 4/5 - pomysl fajny tylko mozna by to bylo bardziej rozbudowac, grafika do zniesienia - lepsza niz zywy paint ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Grabarz - ja ze sendspacea nie bede sciagal, wloz na tinypic!!!! Edit - Dobra otworzylem, ehh skad ty tego screena masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Grabarz - ja ze sendspacea nie bede sciagal, wloz na tinypic!!!! Edit - Dobra otworzylem, ehh skad ty tego screena masz? lol... sam zrobiłem <lol> EDIT: Ściągnij sobie przykład, dodaj duuuuużo ludków w tym miejscu gdzie ja...rąbnij bazooką i kliknij print screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Przecież to tylko ten przykład z dodanymi kilkoma zbednymi bajerami... tak to praktycznie nic nie zmienione... WTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Przecież to tylko ten przykład z dodanymi kilkoma zbednymi bajerami... tak to praktycznie nic nie zmienione... WTF. Zmienione zostało: - brak celownika - inny wygląd ludzików - więcej broni...dziwne, te nowe są bardzo podobnego rodzaju, każdą z każdą mogę porównać - plansza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @MaxPayne - a ja akurat nie ten przyklad przerabialem, chyba rowniz justina ale nie ten, hle hle hle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi