Slax Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Cześć, potrzebuję dźwięk cofającego tira, chyba każdy kiedyś to słyszał :D Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Chyba raczej chodzi o sygnał cofania, a to mają również samochody osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 gnysek, dziwne, nie spotkałem się jeszcze z takim xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Krok 1: Zdobądź dyktafon Krok 2: Idź na stacje benzynową i nagraj cofającego tira (przynajmniej na stacji niedaleko obok mojego domu są takie rzeczy :P) Krok 3: Podepnij dyktafon do portu USB Krok 4: Zrzuć dźwięk na swój komputer i ciesz się zdobyciem dźwięku do gry Albo poszukaj na findsounds.com ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Krok 1: Zdobądź dyktafon Krok 2: Idź na stacje benzynową i nagraj cofającego tira (przynajmniej na stacji niedaleko obok mojego domu są takie rzeczy :P) Krok 3: Podepnij dyktafon do portu USB Krok 4: Zrzuć dźwięk na swój komputer i ciesz się zdobyciem dźwięku do gry Albo poszukaj na findsounds.com ;p Nie, bo będzie słychać dźwięk cofania i silnika :( A co mam wpisać na tym find sound?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi