Borek Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 :) BAN 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Jedno drzewko chyba Sirlukiego, zamieszczał takie w galerii grafik. tdsy sa nudne, rób cos innego, izo moze? jak nie masz pomyslu to kup go <zgubilem obrazek> Dopiero teraz zauważyłem, że w tej grze jest... moje drzewo! :D @Egzekutor: Możesz je wykorzystać. Ale następnym razem zapytaj. Temat już trochę istnieje, a ja dopiero teraz to zauważyłem :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 ok będe o tym pamiętał :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Możesz użyć pare gotowców do zrobienia multi Ja mam na kompie Basic Engine ( na GM Community) i jestem zadowolony chociaż narazie z niego nie korzystam. Jak chcesz to wrzuce na Uploadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 swoją drogą widzę że TDS są teraz cholernie popularne Parszywa Dwunastka, Solitiary yeoman 2 strzelanka online no ciekawe co będzie następne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no a jak :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ale chyba nie pójdzie ci tak szybko, bo jak słyszałem to dostałeś kare na kompa na 2 tygodnie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 swoją drogą widzę że TDS są teraz cholernie popularne Parszywa Dwunastka, Solitiary yeoman 2 strzelanka online no ciekawe co będzie następne :P Mój TDS misja Afganistan :) A w tym Solitary yeoman 2 bardzo nie podoba mi się menu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja robie Super Commando 1 [TDS] Ale jeśli 1 bedzie popularna. To 2 zrobie w 3d :) A co do Solitary yeoman 2. AŻ tak długo jeszcze musze czekac na 2? :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 jeszcze 2 tygodnie i skończę! Ps:Nie martw się czekaniem gra myślę ,że ci się spodoba 4x bardziej niż 1 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ahhh po co była ta zapowiedż ? teraz już mi się nawet czekać nie chce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 wytrzymasz tydzień mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To kiedy ta gra pokaze sie na GMC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 myśle, że około 5 października może nawet troche wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi