Marmot Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Teamy nie mają NIC do jakości gier. TeeGee robił Magi w pojedynkę, a bije większość produkcji robionych przez tzw. teamy. Swoją drogą, co oznacza nazwa gry o_o ? Samotny podoficer kancelaryjny na pokładzie wojennym? Trochę głupio to brzmi xd . Albo wyizolowany gospodarz rolny, ale to tym bardziej nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 samotny żołnierz Ps. Poucz się angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Teamy nie mają NIC do jakości gier. TeeGee robił Magi w pojedynkę, a bije większość produkcji robionych przez tzw. teamy. No bo Magi siedzi w tym prawdopodobnie od 4 lat(nie chce mi się sprawdzać kiedy dołączył, ale na pewno nie siedzi nad game makerem od 3 miesięcy). Powiedziałem tak bo na pewno łatwiej robi się grę jak nie trzeba się skupiać na wszystkim tylko na np. programowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 @Egzekutor: To już sensowniejsze by było "solitary soldier", bo co jak co, ale nie "yeoman". Yeoman to ranga w amerykańskiej marynarce, albo jak już wspominałem, gospodarz rolny, ale też również królewski strażnik angielski, ale nie żołnierz. A z tą nauką angielskiego, to do kogo było? @Lechu: Nie prawda. Zawsze możesz kogoś sobie wynająć do robienia grafiki czy dźwięków, a zazwyczaj tym się zajmuje już po zaprogramowaniu gry, więc możesz spokojnie zaprogramować, a potem resztą się zajmować. Zresztą, sam TeeGee mówił, że Magi to jego pierwsza gra, więc to tym bardziej o czymś powinno świadczyć :) . A im większy team, tym większe zamieszanie i rozleniwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 yeoman w dalszym znaczeniu znaczy żołnierz tłumaczyłem 2 programami i było tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A ja sprawdzałem w kilku słownikach książkowych jak i internetowych i jeżeli było już żołnierz, to np. Yeoman of the Guard było podane, że znaczy "żołnierz królewskiej straży przybocznej", ale samo "yeoman" żołnierza nie oznacza. Zresztą, ciekawe. Mówisz o uczeniu się angielskiego, a podajesz, że tłumaczyłeś programami, wtf? Poza tym, nie chce mi się kłócić, mogę Ci w każdy możliwy sposób udowodnić, że yeoman oznacza tyle co chłop, rolnik, a jest również rangą w marynarce wojennej, a tytuł "yeoman of the guard" znaczy to co podałem wcześniej. A poza tym, poszukaj w słowniku "żołnierz". Masz gdzieś "yeoman"? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Zapowiada się fajna gra z dobrą grafiką :) Strzelanki 2d są fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 dobra trudno z tą nazwą jest taka to już nie zmienię przyjmijcie ją jako samotny żołnierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 tłumaczyłem 2 programami i było tak samo Ja także sprawdzałem, i wyskoczyło mi to co podał Marmot, oraz "pomocnik urzędnika" -_- A co do gry, to może nawet coś wyjść, chociaż znając życie będzie to kolejny shooter z widokiem top-down, żadnych innowacji. Do tego: aż 7 broni Siedem to standard, 20 to "aż" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 no napisałem tak bo dotychczas robiłem jedną ;) EDIT: Informacja: W piątek 19-09-08r. powinna wyjść gra. Ps.Piszcie coś bo temat upada ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Ej no rób tą gre! a co do broni mam nadzieje że będą one słabe ,daj tylko wyrzutnie rakiet co będą nisczyć nie zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Jeszcze 7 dni produkcji :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 heh 7 dni jak nie więcej bo nie wiem czy będe mógł z kompa korzystać przez najbliższe 2 tygodnie PS.Nie będzie granatów ani bazzoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie będzie granatów ani bazzoki to co to niby za shooter, skoro bez granatów i bazooki? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 no normalny nie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ale dużo zabiera to z rozgrywki... Ciekawi mnie jaki bronie pozostawisz, pistolet i kałacha....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Takie jak masz napisane w opisie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 użyłeś moje drzewo z galerii >D kreditsy natychmiast! . . . . . . żartuje. ale nastpenym razym zapytaj autora a potem użyj. grafika nie jest cud miód i malina... taka sobie przydały by sie granaty panzerfaust albo cos. czołgi i wozy pancerne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ok następnym razem zapytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zrób multi!! Jak coś to użyj jakiegoś przykładu z Multi, fajnie by było tak pograć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ta fajnie by było jak by dodano Multi . Ale za tym też sie ciągnie serwer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Nie mam zamiaru dawać multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 AHA ok Ja też robie szczelanke i nie dodaje multi bo mi się to nie opłaca , ale jeśli gra bedzie popularna to dodam. Ale wtedy gra bedzie za małą opłatą np: 5 zł na 2 miesiace gry :) SPAM, nie na temat. Ostrzeżenie Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 a nie lepiej zrobić np. za 10zł i już grasz ile chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Tak ale mozna puznije udostepnic dodatkowe bronie itd za opłata czyli konto premium :) Taka startegia sprawdza sie. Ja mam własna strategie . :) Ale jeszcze gre projektuje . Bedzie o tym jak komandos rozbija sie na wyspie. Jak byś chciał troche więcej informacji to pisz na PW. OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Moze za jakis czas bysmy połączyli projekty ale ja wapie zeb to sie udało. Jelsi bede sam chcia robic gre to nie ale jeśli współpracowac to jestem otwartu na oferty. :) Doublepost WARN Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 jak na mnie to trochę za bardzo kańciate te ścieżki ale grafika całkiem całkiem :thumbsup: czekam na full wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ja też czekam na twoją grę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyufcio Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Brzydka grafika gdybym mial oceniac dal bym za chec 2/10, za muzyke 4/10 a fabule 4/10 na komorki sa lepsze gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ja takiego czegoś nie pisałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co ty sobie myslisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi