Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dobrze, że wszyscy się wyprzedzają. Przynajmniej można porównać, kto lepsze zrobił, i potem jakiś contest mały xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A pamiętasz, co Maximal miał tam w sygnaturze? nie? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 poxipol Temat: pablo1517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 to ja cem Zycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Też aluzja do czegoś, co było kiedyś. Moda na dawanie siebie na prośbę. Chcę Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jaklub No to może teraz hmmm... copocanaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 http://img137.imageshack.us/my.php?image=kosmitawl5.png Jakoś tak mi się kojarzy, ale trochę ( ehh to za mało powiedziane) pozmyślałem :P No to teraz mnie, zawsze chciałem zobaczyć jak mnie widzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 TEmat; Barbartur, czy jak mu tam, ten co zrobil bloczki..;. P.S. Morrowind, ty to masz hora wyobraznie, ale przynajmniej ci sie z klejem nie skojarzylo... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 to czym strzela ten twój smok to w rzeczy samej jest klej [poxipol- mieszało sie 2 substancje z 2 tubek i wychodził klej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Morrowind: FAIL. Poxipol nie jest klejem wyciskanym z tubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 @Marmot - Poxipol jest gosciem z takim nickiem... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Whatever ważne że się mieszało i tyle z tego pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Trzymajcie borubartura :D A ja poproszę Egzekutora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chce Dawidsu ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 to moze dziadkakleofasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To wyższe za nic się nie kojarzy z Dawidsem, nie ma nic charakterystycznego dla niego, a karykatura musi mieć coś charakterystycznego dla danej osoby, żeby rozpoznać ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 on w avatarze mial takiego glupiego robota, a to tez jest glui robot wiec poznac mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 no ale karykatury przez avatar? to nie karykatury tylko totalny żal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ranmus tez miał karykaturę przez avatar :P Ale on ten avatar miał dość długo, to można było zaakceptować. Raczej nie zna się osób tak dobrze, aby karykatury o nich robić. W tym temacie była tylko jedna praca prezentująca jakiś poziom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Jaklub: Proszę bardzo, oto Albusik :D To ja proszę Maxiusa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Muszę przestać nadmiernie edytować posty. Poza tym, Tuxman ma baardzo opóźniony zapłon (Dziadekkleofas miał być). Maxius: Ktoś tu narzekał na poziom prac, ta też jest nie na poziomie. Jakby ktoś nie wiedział, to jest oko. Teraz bardzo kontrowersyjny temat... Bigshark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja nie chcę nikogo. o_O zapomniałem o kilku charakterystcznych rzeczach, dla tego pseudo-rekina, ale nvm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To niech ktos zrobi dziadkakleofasa!!! skoro fallord nie chce nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja nie chcę nikogo. o_O zapomniałem o kilku charakterystcznych rzeczach, dla tego pseudo-rekina, ale nvm. ee to rekin czy wieloryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Pseudo-rekino-wieloryb, no takiego wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Pseudo-rekino-wieloryb, no takiego wyglada Genetycznie modyfikowany mastodont poddany zabiegowi wycięcia ślepego jądra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Co do karykatury Dawidsu - z nim jest sporo rzeczy związanych, każdy kto jeszcze pamięta czasy jego aktywności to dobrze wie. Team Beaver Interactive - beaver to po angielsku bóbr, większość ich gier miała jako bohaterów bobry, a zresztą on i Patrysław zawsze coś o bobrach gadali. Do tego, Dawidsu swego czasu prowadził stronę z komiksami, gdzie np. jeden z komiksów był o papierowej rybce, która lubiła kiełbasę - połączyć to wszystko i już jest świetne na karykaturę. Co do karykatury Bigsharka - z nim to chyba najbardziej charakterystyczne są rekin, misiek z Cairo i Wspaniała Strategia ;p . Tak więc, karykatura Fallorda chociaż coś podchwyciła, więc źle nie jest, tylko jeżeli to jest rekin, to brakuje mu takiej charakterystycznej płetwy na grzbiecie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dobra, to co z moją karykaturą? Poxipol się o nią już dwa razy ubiegał. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 http://img404.imageshack.us/img404/6069/kkknk0.png Nie miałem innego pomysłu (za słabo was jeszcze znam :P) więc wziąłem z ava wygląd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 DZiadek to powiniem byc osama w tej karykaturze, a co do nekrofila to mnie niezle rozmieszylo;) chy ba teraz wszyscy na gmclanie go czytali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi